Nugget Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Zaczynam sie bawić sowiecka technologią, Miniart, malowanie rosyjskie. Jeszcze troche zabawy z gaskami, pare elementów do przyklejenia, szlifowanie i szpachlowanie na tylnej płycie. Myslę nad jakąs scenką, ale to musze jakies manekiny kupić. Przepraszam za zdjęcia, nei maiłem czasu sie przyłozyc a głupio bez niczego zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 2 Listopada 2013 Autor Share Napisano 2 Listopada 2013 Pomalowałem go, ale znowu nie wiem co robie na tak z tymi zdjęciami, nie wiem nawet czycokolwiek widac, czy skrajne cienie i rozjasnienia. Jednak najlepiej mi wychodzą przy zachmurzonym niebie, tutaj coś zawalam z kolorystką. Czeka mnie dalsze malowanie detali, zabrudziłem tez niektóre elementy, trzeba będzie to skorygować, niektóre wdyają mi sie za jasne, zobacze co z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Zapowiada sie interesojaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Będę zagladał ciekawie się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Nie wiem jak to na żywo wygląda ale nie wydaje Ci się,że pomimo cieniowania jest za ciemny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 Tak będe malował przednią płytę, właz jeszcze, no dalej pojade z detalowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Szkoda tylko,że nie pokusiłeś się o dorobienie chociaż kilku brakujących spawów; Uploaded with ImageShack.us źródło primeportal.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 No kurde neistety, prosto z pudła jade. Ale mam pytanie odnosnie zdjecia, czy lampa była w takim kolorze jak na tym zdjęciu, czy malowana była z całością kamo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 9 Listopada 2013 Autor Share Napisano 9 Listopada 2013 Do złoszowania została wieża, teraz nie robiłem bo kalki mi sie układały, złoszowałem wannę i robiłem cienie olejami. Wcześniej rozjaśniłem trochę czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 Pojechałem dalej, z góry przepraszam za zdjęcia. Zadziałem trochę z obiciami, rdzą itd. Do pomalowania koło zapasowe, i będę działał z dalszym brudzeniem i błotem. Odkleiła mi się gąska po lewej stornie zuwazyłem dopiero teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Chyba całkiem dobrze, ale zdjęcia fatalne - nic prawie nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 Co dokłądnie nie tak z fotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Zrób zdjęcie na zwykłej kartce. Polistyren za bardzo odbija światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 No może teraz będzie coś widać, wreszcie udało mi się poprawne barwy uzyskać, nadal nie mam pojęcia jaki jest mój najwiekszy błąd w tych fotkach, koła biją po oczach ale nawet nie są wklejone, przeczuwałem, ze będę miał trochę problemu z gąskami, dlatego na stałe ukształtuje je na finiszu. Jak teraz nie będzie można z nich(fotek) nic odczytać to zdjęcia będą już dobre w galerii, bo poproszę kolegę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Czy te otarcia na kołach tak maja być czy tylko ci się pędzlem wyjechało przy malownaiu bandaży? Pytam, bo na kadłubie sa bardzo ładne a na kołach juz mi się to nie bardzo podoba, ale pewno jeszce będą jakieś pigmenty to się to lekko zgubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 Tak śpieszyłem się i mi sie dosc wyjechało, tak tak błoto dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi