iceman Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Witam, model dla relaksu w wersji Weekend Edytion. Dodałem tylko pasy w kabinie, malowanie Gunze H, brudzenie aerografem, olejami, pigmentami i srebrną kredką. Swoją drogą wersja łeekend jest nie opłacalna. Różnica 30 zł, a dostajemy blaszki, maski i pełne kalki z napisami eksploatacyjnymi. Enjoy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 No dla mnie model KLASA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Danielu Super Mietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Dziękuje Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Kapitalny model, podoba mi się zwłaszcza malowanie boków kadłuba podziwiam tym bardziej, że u mnie czeka na dokończenie zaczęty Emil z osą na silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Dzięki. Gdzieś widziałem to Twoje malowanie, Edek nie daje go czasem w wersji Royal Class? Na jakiej wersji Emila ono było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Dzięki. Gdzieś widziałem to Twoje malowanie, Edek nie daje go czasem w wersji Royal Class? Na jakiej wersji Emila ono było? Co do Edka to nie wiem, ale ja mam ten model co poniżej, już skleiłem nawet większość i chcę go w locie zrobic tylko podstawek szukam kilku takich samych do paru maszyn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Zrobiłem nowe zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Malowanie poezja...takie subtelne...ze smakiem...masz rękę...no i talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Boki kadłuba bajka, ster kierunku tylko za ostro wycieniowany moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Dziękuje. Tak ster kierunku trochę bez pomysłu pomalowany. Opony i kopeć muszę jeszcze bardziej zmatowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Przyłączam się do reszty malowanie klasa ogólnie bardzo fajny model.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aero74 Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Daniel, Cudny model, jak wszystkie ostatnie Twoje. Zazdroszczę umiejętności i miejsca w witrynie na 1/48 Zwraca moją uwagę jednak jedna rzecz : kolor żółty. Sam maluję Gunze i zakupiłem taka jasną bladą H4 która zdecydowanie odbiega od RLM o4 czyli w palecie Mr Hobby H413. Zwróc uwagę na kolor "2" na kadłubie. Nie ujmuje to w niczym wykonaniu, ale w kolejnych "niemcach" raczej bym ten żółty zmienił. Jeśli możesz potwierdź moje przypuszczenia Całą reszta poziom mistrzowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 2 Listopada 2013 Autor Share Napisano 2 Listopada 2013 Racja Robert, ten żółty jest trochę nie teges. Dziękuje za informację bo nawet nie wiedziałem, że doszły nowe kolorki, w tym ten RLM04. Trzeba będzie uzupełnić paletę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aero74 Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Racja Robert, ten żółty jest trochę nie teges. Dziękuje za informację bo nawet nie wiedziałem, że doszły nowe kolorki, w tym ten RLM04. Trzeba będzie uzupełnić paletę. Pozdrawiam powiem Daniel po krakowsku idze idze . "Nie wiedziałem, nie wiedziałem" . Przeglądam ja sobie trzeci tegoroczy numer Super Modelu , a tam przy Twojej prezentacji F - 102A Delta Dagger fotki walisz z zółtym H413 . Notabene piękny i w mojej skali spróbowałbym tych Twoich kredek, ale drogie trochę. Masz cały podstawowy komplet 12 kolorów czy można gdzieś kupić pojedyńcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 Hehe no tak zamotałem się z tym żółtym, racja mam ten kolor. Na messerze tak wyszedł bo ja maluje transparentnymi warstwami. Być może gdybym walnął jeszcze z 10 warstw to by ściemniał i wyglądał przyzwoicie Co do kredek to ja swoje kupowałem na sztuki o tutaj http://www.szal-art.pl/kredki-akwarelowe-derwent-watercolour_778_2761/ Polecam kolor french grey do otarć i obić, ivory black i jakąś siene do zacieków i brudu. Na początek wystarczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aero74 Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Co do kredek to ja swoje kupowałem na sztuki o tutaj http://www.szal-art.pl/kredki-akwarelowe-derwent-watercolour_778_2761/ Polecam kolor french grey do otarć i obić, ivory black i jakąś siene do zacieków i brudu. Na początek wystarczy. Dzięki za link. Skorzystam i spróbuję , w razie pytań co do użycia może sie jeszcze do Ciebie zwrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 Kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Kiedyś na trzecim chyba Inowrocławskim konkursie był jeden model który wybijał się ponad wszystkie. Bf-109 w afrykańskim malowaniu. Teraz jak patrzę na tego to znowuż muszę powiedzieć "klękajcie narody". Mi z kolei bardzo spodobały się subtelne odbarwienia na górnych powierzchniach skrzydeł. I na końcu się dowiedziałem gdzie leży tajemnica takiego malowania. Doskonała metoda, ale dla myślących i cierpliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 5 Listopada 2013 Autor Share Napisano 5 Listopada 2013 Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Witam.No ładnie to wszystko wyglada, nie ma do czego sie przyczepic- jak do wszystkich twoich modeli.Co nastepne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 12 Listopada 2013 Autor Share Napisano 12 Listopada 2013 Witam.No ładnie to wszystko wyglada, nie ma do czego sie przyczepic- jak do wszystkich twoich modeli.Co nastepne? Dzięki. Następny robi się już Devastator z GWH naprzemian z edziowym Fw- 190 A6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Jakie kamo dla A6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 Z czarno-białą szachownicą na osłonie silnika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi