RapToWny Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Zgadzam się z Tomkiem, wspaniale wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 No cudujesz tu cudujesz, aż się końcowego efektu człowiek doczekać nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Ty jak zwykle swoje, znaczy elegancko Tylko mi to skoncz do kwietnia, pamietaj Perth czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Witam. czas pokazać co podłubałem, nie ma tego za dużo bo urlop był i rodzina nawiedziła mnie....wiec nie dało rady dłubać jak ma się gości... a wiec tak po kolei.. felgi zostały na noc zamoczone w krecie i ponawiercane otwory na śruby.. z przodu będą takie.. następnie zrobiłem silnik oraz nowe baki i pomalowałem piasty.. następnie doszło oświetlenie z tylu doszły także chromy na nadkola...a całość na razie wygląd tak.. pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Sushi -.........kolorki swietnie dobrane, wszystko czysciutko i schludnie poskladane, bedzie to piekny model. Szkoda tylko, ze nie usunales tego "listeczka" tam po prawej strone schodkow nad akumulatorami, no chyba ze bedziesz dawal spojlery miedzyosiowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Tomek tak będą listy:-) choć powiem szczerze że z tymi bakami mi się już podoba:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 No wlasnie dlatego pytalem, bo szkoda byloby zaslonic takie baki. Daja fajny kontrast z reszta, a jak sie zdecydujesz zostawic bez oslon, to mozesz tam dac np. pomaranczowe swiatlo obrysowe i po problemie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 Witam po dłuższej przerwie. Za wiele nie zrobiłem bo to jedna trochę trwa dorabianie czegoś ...albo robienie od nowa..od razu zaznaczam ze przód NIE JEST PRZYKLEJONY tylko zamontowany do zdjęcia ,także koła NIE SA NA STALE tylko do zdjęcia A wiec tak zrobiłem nowe "nakładki na felgi" bo to co italerka zafundowała to masakra ,po pierwsze za grube a po drugie za małe otwory nad jednym taki spędziłem około 20-30min a jest ich 6szt. następnie zrobiłem stopki na schody od akumulatora , zrobiłem wnętrze tu nie ma szalu chciałem tylko żeby było czysto i w miarę wyglądało to z całością.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Wnętrze proste, ale bardzo ładnie i starannie wykonane. Podoba mi się. Bardzo dobrze, że zmieniłeś felgi z przodu. "Nakładki" dobrze się prezentują. Ten zielony kolorek jest świetny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Pieknie Ci to idzie Sushi, ciekaw jestem jak Ci wyjdzie kabina. Tak w ogole to drzwi kierowcy i pasazera beda otwieranie? Wnioskuje po dodatkowych panelach, ze tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 3 Marca 2014 Autor Share Napisano 3 Marca 2014 Tak Tomku będą otwierane... Jak to u mnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 No i swietnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JSM Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Wnętrze wygląda bardzo schludnie, podoba mi się dobór kolorów. Zdradzisz z czego zrobiłeś dywaniki pomiędzy fotelami ? (na tunelu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 4 Marca 2014 Autor Share Napisano 4 Marca 2014 Dziękuje panowie za opinie to motywuje do jeszcze większej pracy...JSM dywaniki zrobiłem z ..takiej dmuchanej poduszki która kiedyś moja żona kupiła sobie na lotnisku, ale teraz ja ją przywłaszczyłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 Witam. Kolejny krok dalej, aktualizacji nie jest imponująca ale sprawia ze mam dużego banana na twarzy:) pomalowana została kabina.. i teraz element nad którym spędziłem sporo czasu ,już chciałem sobie to odpuścić ale nie dałem za wygrana...a mianowicie jak wygiąć plastikowa rurkę pod katem 90st.. próbowałem na ciepło..efekt.. i tak nagle jak w bajce" zaczarowany ołówek" wpadł mi pomysł do głowy..powycinałem z rurki pierścienie z jednej strony wyższe z drugiej niższe..posklejałem i tak to wyszło.. pozdrawiam. a wszystko to po to aby zrobić coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Wydech wyszedł świetnie. Fajny pomysł na zagięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Juz nie wiem co mam pisac, genialnie wyglada z tymi wydechami. Jak zobaczylem na pierwszym zdjeciu juz z zalozona kabina, pomyslalem sobie, "przydalyby sie jakies wydechy za kabina", no i zjechalem w temacie nizej i sa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Dzięki panowie za słowa uznania...kolejna mala aktualizacja. Na początku mojego projektu nie przewidywałem żadnych kalek...ale trochę się zmieniło , chciałem scanie utrzymać w klimacie "bez przesady " aby było schludnie ,wiec doszła jedna kalka nie za duża ale wnosząca (moim zdaniem) duża zmianę,nie jest tak pusto...kabina dostała jak na razie 2 warstwy bezbarwnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balcers Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Piękna bedzie Scaneczka! gratuluje uporu w dążeniu do celu,mógłbyś zdradzić skąd nabyłeś piasty i przednie felgi? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Piasty zostały zakupione w http://www.kitformservices.com/ a felgi teraz obecne czy te które są nie pomalowane na zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balcers Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 właśnie chodziło mi o te niepomalowane a sorki ze takie głupie pytanie a zakup z tej strony to w jaki sposób się to odbywa bo tam jest po angielsku a z tym u mnie krucho to jak to się odbywa bo widziałem już tą stronę ale nie mogę się tam połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 Te nie pomalowane kupiłem na ebay ale nie polecam ich ,są za szerokie i farba nie chce ie ich trzymać, dlatego zrezygnowałem z nich. A co do zakupów z KFS to jest tam formularz do pobrania i wypełnienia ,odsyłasz go im na emaila i podajesz formę zapłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 23 Marca 2014 Autor Share Napisano 23 Marca 2014 Witam. Czas przypomnieć o sobie...przez ostatnie dnie trochę się działa...a tak w ogóle do dużo się wydążyło... Tak sobie dłubałem i dłubałem tu coś dołożyłem tam coś dołożyłem i ..patrze a tu koniec..dojdą tylko z tylu przewody ale muszę poszukać odpowiednich:) więcej zdjęci oczywiście w galerii do której zapraszam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi