KAMIL90 Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 Witam niedawno zaczołem sklejać model Panther Ausf .F takie se sf. Model jest już pomalowany wymyśliłem sobie taki kamuflaż . Model ma być docelowo w malowaniu zimowym . Czekam na waszą opinię. Cytuj
skala72 Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 Model jednego z ulubionych czołgów, no i Panzerwaffe '46. Siadam i kibicuję. Kamo rewelacyjne. Cytuj
gorlock Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Fajnie wygląda, ciekawe camo. Mam też ten model poskładany ale cierpliwie czeka na malunek Koła jakie zastosujesz, bandażowane czy stalowe? Cytuj
Amadem Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Dobrze się zapowiada. Widzę wpływy Mig'a.. Czekam na efekt końcowy. Cytuj
KAMIL90 Napisano 5 Listopada 2013 Autor Napisano 5 Listopada 2013 Fajne chmurki! :super: z czego robiłeś?? Kamo wykonałem za pomocą dziurkacza i papieru samo przylepnego , monotona praca . Cieszy mnie że wam się podoba model dostał właśnie zimowe malowanie zdjęcia pokaże pużniej jak trochę nad nim popracuję. Cytuj
odimichal Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Bardzo fajne malowanie, z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi