KAMIL90 Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Witam niedawno zaczołem sklejać model Panther Ausf .F takie se sf. Model jest już pomalowany wymyśliłem sobie taki kamuflaż . Model ma być docelowo w malowaniu zimowym . Czekam na waszą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Model jednego z ulubionych czołgów, no i Panzerwaffe '46. Siadam i kibicuję. Kamo rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Fajne chmurki! z czego robiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Fajnie wygląda, ciekawe camo. Mam też ten model poskładany ale cierpliwie czeka na malunek Koła jakie zastosujesz, bandażowane czy stalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Dobrze się zapowiada. Widzę wpływy Mig'a.. Czekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Listopada 2013 Autor Share Napisano 5 Listopada 2013 Fajne chmurki! :super: z czego robiłeś?? Kamo wykonałem za pomocą dziurkacza i papieru samo przylepnego , monotona praca . Cieszy mnie że wam się podoba model dostał właśnie zimowe malowanie zdjęcia pokaże pużniej jak trochę nad nim popracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Bardzo fajne malowanie, z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi