dr.Watson Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 Super, bardzo mi się podoba. SZACUN !!! Cytuj
Mierzu Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 Malowanie niezłe ! Ale SF na maksa, łącznie z podstawką ! Gruz kamienno- betonowy, przy ceglanym kościele, z którego nie odpadła ani jedna cegła. No i latarnia montowana do gotyckiego kościoła, to by w Niemczech ale tez w innych krajach nie przeszło, więc musi być SF. Ja zamiast dziewczynki dał bym jakiegoś robota typu gwiezde wojny - ARTOO (czy jak się zwał) na zwiadzie, lub wojownika z mieczem w stylu thorgal, wiedźmin. Ale kwestia gustu. Nie do końca się z Tobą zgadzam jak i się okazuje z samym autorem pracy również. Gruz koło budynku nazwijmy kościoła może przecież pochodzić z innego budynku stojącego obok, którego autor nie umieścił na planie. Nie widzę również niczego dziwnego w tym, że latarnia jest zamontowana na budynku. Nigdzie przecież nie jest powiedziane, że to kościół czynny. Może był używany do innych celów niż religijnych. Tak ja to widzę. Cytuj
Gościu Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 Gdzieś na fejsbuku cos mi pisałes po tych numberakch na wiezy skojarzyłem....no jak to ten sam wreck to yy...no ofkors zazdraszczam, ale yy...;) Cytuj
bożo wpożo Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Pogratulował wyróżnienia . Hejterzy tej dioramy - tym razem nie udało się Cytuj
Desaxe Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 w Grudziadzu - Veni, Vidi, V...ekhm, opadla mi szczena Dioramka w realu wyszla mega i fotki nie oddaja jej calego uroku moim zdaniem jeszcze raz gratuluje wyroznienia! Cytuj
Gerd Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Super praca - jak zwykle. Gratuluję. Cytuj
cloner16 Napisano 19 Listopada 2013 Autor Napisano 19 Listopada 2013 Dziękuje wszystkim za komentarze! A wyróżnienie w Grudziądzu bardzo mnie podbudowało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi