dr.Watson Napisano 8 Listopada 2013 Share Napisano 8 Listopada 2013 Super, bardzo mi się podoba. SZACUN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Listopada 2013 Share Napisano 8 Listopada 2013 Malowanie niezłe ! Ale SF na maksa, łącznie z podstawką ! Gruz kamienno- betonowy, przy ceglanym kościele, z którego nie odpadła ani jedna cegła. No i latarnia montowana do gotyckiego kościoła, to by w Niemczech ale tez w innych krajach nie przeszło, więc musi być SF. Ja zamiast dziewczynki dał bym jakiegoś robota typu gwiezde wojny - ARTOO (czy jak się zwał) na zwiadzie, lub wojownika z mieczem w stylu thorgal, wiedźmin. Ale kwestia gustu. Nie do końca się z Tobą zgadzam jak i się okazuje z samym autorem pracy również. Gruz koło budynku nazwijmy kościoła może przecież pochodzić z innego budynku stojącego obok, którego autor nie umieścił na planie. Nie widzę również niczego dziwnego w tym, że latarnia jest zamontowana na budynku. Nigdzie przecież nie jest powiedziane, że to kościół czynny. Może był używany do innych celów niż religijnych. Tak ja to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Gdzieś na fejsbuku cos mi pisałes po tych numberakch na wiezy skojarzyłem....no jak to ten sam wreck to yy...no ofkors zazdraszczam, ale yy...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Pogratulował wyróżnienia . Hejterzy tej dioramy - tym razem nie udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 w Grudziadzu - Veni, Vidi, V...ekhm, opadla mi szczena Dioramka w realu wyszla mega i fotki nie oddaja jej calego uroku moim zdaniem jeszcze raz gratuluje wyroznienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Super praca - jak zwykle. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Listopada 2013 Autor Share Napisano 19 Listopada 2013 Dziękuje wszystkim za komentarze! A wyróżnienie w Grudziądzu bardzo mnie podbudowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi