krosto Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) Zdążyłem. Ku pamięci Stefana Bastyra, artylerzysty, obserwatora, myśliwca, komendanta lotniska Lewandówka, dowódcy Lwowskiej Grupy Lotniczej. K Edytowane 13 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Świetnie wyszło Ci to malowanie skrzydła. Może tylko o 20% zbyt regularne jak na ręczną robotę. Jedyne co bym uznał za odstające od ogólnego poziomu i dobrego wrażenia, to znikające podziały lotek, ale może to problem fotografii? Czy to starsza wersja modelu Eduarda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Widzę, że otworzyłeś linię produkcyjną, która nabiera tempa. Bardzo efektowny Fokker. Super "metalowy" efekt malowania okaptowania silnika. Co do smug, to rzeczywiście, mogłyby być bardziej "ręczne". Za to widzę, że w drewnianch śmigłach osiągasz wspaniałe rezultaty. Malujesz te słoje od ręki, czy maskujesz? No i ostatnie pytanie: dlaczego nie dałeś na MW galerii Balilli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 12 Listopada 2013 Autor Share Napisano 12 Listopada 2013 Dzięki Panowie, Nie ukrywam, że się spieszyłem na finiszu. żeby zdążyć na czas. To profipack z 2005 roku, nie pamiętam jaki to był nr Edka. Smugi są zbyt "maszynowe" macie rację. Szczerze mówiąc to już powoli tracę kontrolę, co gdzie zamieszczam, bo czasu na hobby mało i na siłę go kradnę..czasami to siadam do jednej rzeczy kilka razy i tracę wątek tego z czym siadłem 5 min temu... No nic, kradnę dalej Tak słoje maluje od ręki, cienkim pędzlem. pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad25 Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Bardzo fajny model , jeden z moich ulubionych. Super smiglo i generalnie wszystko gra.Moze dla rownowagi ja dorzuce mojego Steca i bedzie komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Świetny samolot i w znakomitym malowaniu, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi