scania v8 Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 witam was koledzy chce robic model z grafikami i napisami i nie mam z skąd wziąśc kalek wie ktoś może kto robi albo gdzie robią pozdrawiam proszę pisac będę wdzięczny ;) Cytuj
MeliusManu Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 Zapraszamy. Proszę o maila do nas w przypadku zainteresowania. Zrobimy każde kalki w bardzo atrakcyjnych cenach. Oczywiście w kolorach białych i metalicznych także. Cytuj
Marak Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 Zapraszamy.Proszę o maila do nas w przypadku zainteresowania. Zrobimy każde kalki w bardzo atrakcyjnych cenach. Oczywiście w kolorach białych i metalicznych także. Macie bardzo ciekawą stronę. Tytuły po polsku, potem trochę po angielsku, a dalej po włosku czy hiszpańsku. ile języków trzeba znać, żeby coś się dowiedzieć? Cytuj
SAAB Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 Zapraszamy.Proszę o maila do nas w przypadku zainteresowania. Zrobimy każde kalki w bardzo atrakcyjnych cenach. Oczywiście w kolorach białych i metalicznych także. Proszę o podanie pełnej nazwy firmy, osoby odpowiedzialnej, adresu i NIP'u to jest poprawna forma. Występujecie tu państwo jako firma a nie osoba prywatna. Nie widniejecie Państwo w żadnym rejestrze firm może źle szukam. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Cytuj
Grzes Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 Proszę o podanie pełnej nazwy firmy, osoby odpowiedzialnej, adresu i NIP'u A gdzie na forum można znaleźć takie dane o firmie bilmodelmaRkers, czy jakkolwiek tam się nazywa? I co obchodzi zamawiającego kto mu zrobi kalkomanie, firma czy osoba prywatna? Jaki ma NIP albo KRS? Ważna jest jakość i cena, a nie jakieś pierdoły z sufitu. Cytuj
SAAB Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 cytuję Grzegorza Jawtoszuka "A gdzie na forum można znaleźć takie dane o firmie bilmodelmaRkers, czy jakkolwiek tam się nazywa? I co obchodzi zamawiającego kto mu zrobi kalkomanie, firma czy osoba prywatna? Jaki ma NIP albo KRS? Ważna jest jakość i cena, a nie jakieś pierdoły z sufitu." Grzegorzu ja na forum nie występuję jako firma, występuję jako osoba prywatna, a dane firmy są ogólnie dostępne w kilkunastu miejscach Poprzedni wpis dotyczy wszystkich "firm" widm. Jesteś urzędnikiem państwowym i nakłaniasz do popełmnainia przestępstwa skarbowego. Zastanów się kto jest płatnikiem danin na Twoje wynagrodzenie. Ty też jesteś obecny w wyszukiwarce resortowej. Tomasz Bilkiewicz PS Posiadasz wizytówkę z błędem Cytuj
Corsair Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 Przecież, wyraźnie widać, że strona jest dopiero w powijakach. Grzegorzu ja na forum nie występuję jako firma, występuję jako osoba prywatna Firma Bilmodel Makers nie przewiduje sprzedaży modelu PZL-104 Wilga 1/32dla osób prywatnych. Model przeznaczony jest dla odbiorców instytucjonalnych. W przypadku wpowadzenia modelu do sprzedaży detalicznej stosowna informacja zostanie umieszczona na Facebook Bil Modelmakers i Top Gun Models. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Bilmodel Makers bilmodelmakers@interia.eu To jak to rozumieć? A na marginesie nie sądzę, by forum modelarskie było właściwym miejscem, gdzie rozważamy słuszną, skądinąd ideę uczciwego płacenia podatków. Pozdrawiam, muszę zrobić przelew do ZUS Cytuj
Moses Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 Saab a Ty co znwu robisz dym aby wyszło że jesteś jedynym słusznym i prawilnym tfurcą na tym forum? Przestań się czepiać ludzi. Cytuj
MeliusManu Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Panowie - nie nie ma o co kruszyć kopii. Gwoli wyjaśnia - prowadzę działalność gospodarczą pod inną nazwą - nie jest ona związana z modelarstwem, ale wystarczyło rozszerzenie tak by fiskus był zadowolony. Myślę że dalsza dyskusja w tym momencie nie ma sensu. Cytuj
Grzes Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Jesteś urzędnikiem państwowym i nakłaniasz do popełmnainia przestępstwa skarbowego.Uuuulaaalaaa... Ty też jesteś obecny w wyszukiwarce resortowej. Moja praca nie ma charakteru tajnego, więc to żadna tajemnica.A służba z orzełkiem na czapce to dla mnie powód do dumy, a nie do wstydzenia się. A'propos: profil bilmodelmakers np. na fejsbuku jest prywatny czy firmowy? Chyba za słabo wgryzłem się w temat, bo żadnych danych identyfikacyjnych firmy tam nie widziałem... Myślę że dalsza dyskusja w tym momencie nie ma sensu.Kierunkowanie tematu w taki sposób od początku nie miało sensu, ale jak to w Polsce - niektórych oczy bolą, że kolejny konkurent na rynku się pojawił... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi