scania v8 Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 witam was koledzy chce robic model z grafikami i napisami i nie mam z skąd wziąśc kalek wie ktoś może kto robi albo gdzie robią pozdrawiam proszę pisac będę wdzięczny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Zapraszamy. Proszę o maila do nas w przypadku zainteresowania. Zrobimy każde kalki w bardzo atrakcyjnych cenach. Oczywiście w kolorach białych i metalicznych także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Zapraszamy.Proszę o maila do nas w przypadku zainteresowania. Zrobimy każde kalki w bardzo atrakcyjnych cenach. Oczywiście w kolorach białych i metalicznych także. Macie bardzo ciekawą stronę. Tytuły po polsku, potem trochę po angielsku, a dalej po włosku czy hiszpańsku. ile języków trzeba znać, żeby coś się dowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Zapraszamy.Proszę o maila do nas w przypadku zainteresowania. Zrobimy każde kalki w bardzo atrakcyjnych cenach. Oczywiście w kolorach białych i metalicznych także. Proszę o podanie pełnej nazwy firmy, osoby odpowiedzialnej, adresu i NIP'u to jest poprawna forma. Występujecie tu państwo jako firma a nie osoba prywatna. Nie widniejecie Państwo w żadnym rejestrze firm może źle szukam. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Proszę o podanie pełnej nazwy firmy, osoby odpowiedzialnej, adresu i NIP'u A gdzie na forum można znaleźć takie dane o firmie bilmodelmaRkers, czy jakkolwiek tam się nazywa? I co obchodzi zamawiającego kto mu zrobi kalkomanie, firma czy osoba prywatna? Jaki ma NIP albo KRS? Ważna jest jakość i cena, a nie jakieś pierdoły z sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 cytuję Grzegorza Jawtoszuka "A gdzie na forum można znaleźć takie dane o firmie bilmodelmaRkers, czy jakkolwiek tam się nazywa? I co obchodzi zamawiającego kto mu zrobi kalkomanie, firma czy osoba prywatna? Jaki ma NIP albo KRS? Ważna jest jakość i cena, a nie jakieś pierdoły z sufitu." Grzegorzu ja na forum nie występuję jako firma, występuję jako osoba prywatna, a dane firmy są ogólnie dostępne w kilkunastu miejscach Poprzedni wpis dotyczy wszystkich "firm" widm. Jesteś urzędnikiem państwowym i nakłaniasz do popełmnainia przestępstwa skarbowego. Zastanów się kto jest płatnikiem danin na Twoje wynagrodzenie. Ty też jesteś obecny w wyszukiwarce resortowej. Tomasz Bilkiewicz PS Posiadasz wizytówkę z błędem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Przecież, wyraźnie widać, że strona jest dopiero w powijakach. Grzegorzu ja na forum nie występuję jako firma, występuję jako osoba prywatna Firma Bilmodel Makers nie przewiduje sprzedaży modelu PZL-104 Wilga 1/32dla osób prywatnych. Model przeznaczony jest dla odbiorców instytucjonalnych. W przypadku wpowadzenia modelu do sprzedaży detalicznej stosowna informacja zostanie umieszczona na Facebook Bil Modelmakers i Top Gun Models. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Bilmodel Makers bilmodelmakers@interia.eu To jak to rozumieć? A na marginesie nie sądzę, by forum modelarskie było właściwym miejscem, gdzie rozważamy słuszną, skądinąd ideę uczciwego płacenia podatków. Pozdrawiam, muszę zrobić przelew do ZUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Saab a Ty co znwu robisz dym aby wyszło że jesteś jedynym słusznym i prawilnym tfurcą na tym forum? Przestań się czepiać ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Panowie - nie nie ma o co kruszyć kopii. Gwoli wyjaśnia - prowadzę działalność gospodarczą pod inną nazwą - nie jest ona związana z modelarstwem, ale wystarczyło rozszerzenie tak by fiskus był zadowolony. Myślę że dalsza dyskusja w tym momencie nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Jesteś urzędnikiem państwowym i nakłaniasz do popełmnainia przestępstwa skarbowego.Uuuulaaalaaa... Ty też jesteś obecny w wyszukiwarce resortowej. Moja praca nie ma charakteru tajnego, więc to żadna tajemnica.A służba z orzełkiem na czapce to dla mnie powód do dumy, a nie do wstydzenia się. A'propos: profil bilmodelmakers np. na fejsbuku jest prywatny czy firmowy? Chyba za słabo wgryzłem się w temat, bo żadnych danych identyfikacyjnych firmy tam nie widziałem... Myślę że dalsza dyskusja w tym momencie nie ma sensu.Kierunkowanie tematu w taki sposób od początku nie miało sensu, ale jak to w Polsce - niektórych oczy bolą, że kolejny konkurent na rynku się pojawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi