zibizk Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Witam! Przedstawiam do oceny kolejny mój model. Tym razem jest to PANZER II Ausf.C + zestaw do konwersji firmy ToRo Model 48014 - Polish Campaign + własne uzupełnienia Tym razem testowałem kolejną porcję technik ... Trzymaj uważnie synku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Wygląda nieźle tylko zlikwiduj ten ślad palucha na lewym kole napędowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Super, tylko brakuje mi choć jednego małego zacieku a niektóre powierzchnie aż się o niego proszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Ladny, ale na mój gust gąski są za bardzo zardzewiale z porównaniem do calosci ;) Przydalo by sie je przybrudzic i troszke zamaskować ten nadmiar rdzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Fajniuchna ta dwojeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi