Grzesko Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Witam. Po za kończeniu mojego Mi-24 w skali 1/35 zakładam wątek, w którym będę składał M3 Bradley CFV. Do modelu nie bede dodawał żadnych dodatków ( bez blaszek itp) poza tymi elementami, które dorobie w własnym zakresie i z tych rzeczy co mam. Wykonuje go jako model rekreacyjny, a w miedzy czasie zastanowię się co drugiego bardziej ambitniejszego będę wykonywał czy kolejny wiatraczek czy też Yamato w skali 1/350 z dodatkami, który leży od ponad roku i czeka na swoją kolej Ale do rzeczy. Poniżej załaczam zdjęcia z prac: Opakowanie: , i prace zasadnicze: , , Orginalne uchwyty bez otworów na szekle, , i po przewierceniu, , A tu fotka z mojego jak to nazwał znajomy tu_es "Bunkra anty-małżeńskiego" czyli nowej pracowni , Pozdrawiam Grześko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Nie wierzę. Ty i żadnych waloryzacji? Grzegorz, nie załamuj mnie Nie wytrzymasz bez tego, ale i tak trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Lufkę chociaż wstaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 27 Listopada 2013 Autor Share Napisano 27 Listopada 2013 No lufępostaram się zamówić przy najbliższym zamówieniu pod warunkiem, że dostane A resztę waloryzacji to raczej odpada nie planowałem go za bardzo waloryzować. Wieczorkiem wstawię zdjęcia z dalszych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) Och Grzesko, słabo szukasz - to http://plastmodel.pl/p/60/1602/rb-model-1-35-25mm-m242-bushmaster-lav-25-piranha-35b15--skala-1-35-lufy-metalowe-dodatki-do-modeli.html będzie pasować na 100 % - to armata automatyczna M242 Bushmaster kal. 25 mm Edytowane 27 Listopada 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 27 Listopada 2013 Autor Share Napisano 27 Listopada 2013 oj wiem że taowa jest, ale chodzi mi o to, że jak będe zamawiał cos to dozuce do zamówienia lufke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2013 Witam. Dalsza aktualizacja z prac nad moim Bradleyem: łina na tylnej klapie, , Tylne wachacze sa scieniowane bo były jeszcze za gróbe co widac na tej fotce, , Tylne lampy wycięte z wyprasek i zamontowane osobno a nie łacznie z obudowami, , A tu obidowy tylnych lamp przed przeróbką, , A tu lampy po przeróbce , Dalsze prace po woli ida powolutku do przodu. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Tylne osłony wg mnie mógłbyś zrobić z jakiejś blaszki, na 100% będzie to lepiej wyglądać niż nawet spiłowany plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Tomek ma rację, z blaszki wyglądałoby 100% realniej , a te tylne schowki masz przyklejone odwrotnie tym ściętym bokiem ma być na zewnątrz.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2013 Tomek ma rację, z blaszki wyglądałoby 100% realniej , a te tylne schowki masz przyklejone odwrotnie tym ściętym bokiem ma być na zewnątrz.Pozdrawiam M1A1(HA) Dzięki za zwrócenie uwagi :( tak to jest jak sie nie patrzy na orginał schowki poprawione już a obudowy zmienie jak znajde odpowiedniej wielkości blaszke lub opróżnię browarka i blacha bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Przy okazji przyjrzyj się szczegółom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Co tam szczegóły, zasobniki se Pan popraw, bo są na odwrót przyklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Co tam szczegóły, zasobniki se Pan popraw, bo są na odwrót przyklejone. schowki poprawione już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Mój błąd, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi