Mikele Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Link do warsztatu. Bodaj mój najdłuższy warsztat modelarski w życiu Model budowany z przygodami, w zasadzie prosto z pudła, pomijając kilka drobnostek. Wrzucając zdjęcia na serwer zobaczyłem, że rurka Pitota jest ułamana Już jest na swoim miejscu. Model nie jest doskonały, ale najlepszy w moim osobistym odczuciu spośród wykonanych przeze mnie. To chyba dobrze, jest progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 OJ!!! OJ!!! Ale coś z tym masztem anteny jest NIE TAK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 1 Popraw masz anteny 2 jak uchwyt do wchodzenia jest wysuniety, to otwiera się klapka za kabina pilota 3 przejścia kolorów na kadłubie i krawędzi natarcia (góra dół) powinny byc na ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 Fajny. Mimo, że nieSpitfajer. 126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 Budowa tak dużego modelu to spore wyzwanie. Mimo paru uchybień moim zdaniem poradziłeś Mikele, także gratulacje! I zazdroszczę, że posiadasz przestrzeń na eksponowanie takich modeli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Listopada 2013 Autor Share Napisano 28 Listopada 2013 Z tą przestrzenią to był niemały problem, ale wygospodarowałem trochę miejsca na jednej z półek Model baboli ma całkiem sporo, ale i tak idzie w dobra stronę ;) Dzięki wszystkim za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Fajny W takiej skali to zasługuje na zdjęcia w plenerze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi