blacman Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 znalazłem kilka bardzo ciekawych linków z filmami okrętów IJN: Niektóre zawierają bardzo fajnie pokazane detale. np lotniskowiec Ryuho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Listopada 2013 Super Moderator Share Napisano 29 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 A ode mnie coś takiego, co prawda, nie jest to IJN, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Znakomite !!! Ale klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Czemu wielu Japończyków ma maski na twarzach ? Pytam, bo dzisiaj tez im się to zdarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Danielak Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Zasadniczo z dwóch powodów, jeden to obawa przed chorobą złapaną od postronnych ludzi na ulicy a inna to właśnie ta choroba, i nie dopuszczenie do zarażenia innych... Ponadto jako, że to Japończycy to noszą też czasami maski te dla lansu swojego rodzaju choć jest to mniej szkodliwe niż hodowanie kotków w słoikach.... bo też takie szajby mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Ciekawy filmik, wszystkiego po trochu... http://www.youtube.com/watch?v=5W-rPSbh8kY Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 To co ? Jest ktoś chętny na budowę wraku ? ,-)) Ja chyba dzięki tej inspiracji zdobędę się na dokończenie pół-zatopionego Tone ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 30 Listopada 2013 Autor Share Napisano 30 Listopada 2013 Ja chyba dzięki tej inspiracji zdobędę się na dokończenie pół-zatopionego Tone ,-)) Kończ kończ.... ślicznie wygląda i warto. Śledziłem ten wątek warsztatowy ... Bardzo mi się podobał! To co ? Jest ktoś chętny na budowę wraku ? ,-)) ja bym się pisał... tylko mam ciągle kompleks dobrze zrobionej wody... tzn nie wiem, nie próbowałem, nie umiem... Tymczasem znalazłem całość w znacznie lepszej jakości. Zaczerpnięte z Amerykańskiego Archiwum Narodowego: http://research.archives.gov/description/64490 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Ja chyba dzięki tej inspiracji zdobędę się na dokończenie pół-zatopionego Tone ,-)) Kończ kończ.... ślicznie wygląda i warto. Śledziłem ten wątek warsztatowy ... Bardzo mi się podobał! Dokładnie tak, kończ koniecznie bo to jest bardzo ciekawy projekt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi