sokol Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 Marcin (czyli znany na modelworku "Marwaw") "oprowadza" prezydenta Grudziądza, pana Roberta Malinowskiego "po" Limie. Prezydent Grudziądza:Pracownicy WZU przez ostatnich kilkanaście miesięcy restaurowali samolot LiM 2, który eksponowany był w Parku Miejskim. Jestem pełen podziwu dla tego z jaką precyzją wykonali prace. Cytuj
aureliusz76 Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Limek "107" prezentuje się rewelacyjnie. WILEKIE BRAWA!!!! dla Marka i całego zespołu WZU który brał udział w tej niezwykłej metamorfozie zapomnianego lima z parku. Dzięki Wam ten piękny samolot ożył. Mam nadzieję, że znajdzie się dla niego bezpieczne miejsce pod dachem gdzie będzie można go podziwiać. Strasznie żałuję że nie mogłem być w WZU z moimi juniorami z Chełmży na premierze pokazu tego wspaniałego dzieła rąk fachówców miłośników techniki wojskowej i lotnictwa ( byliśmy w Olsztynie na konkursie modelarskim ) ale myślę że przy pierwszej sprzyjąjacej okazji zajrzymy do lima w Grudziadzu. Pozdrawiam Marek Cytuj
Grzegorz 5710 Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Wielkie brawa - więcej takich Limków proszę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi