sokol Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Marcin (czyli znany na modelworku "Marwaw") "oprowadza" prezydenta Grudziądza, pana Roberta Malinowskiego "po" Limie. Prezydent Grudziądza:Pracownicy WZU przez ostatnich kilkanaście miesięcy restaurowali samolot LiM 2, który eksponowany był w Parku Miejskim. Jestem pełen podziwu dla tego z jaką precyzją wykonali prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureliusz76 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Limek "107" prezentuje się rewelacyjnie. WILEKIE BRAWA!!!! dla Marka i całego zespołu WZU który brał udział w tej niezwykłej metamorfozie zapomnianego lima z parku. Dzięki Wam ten piękny samolot ożył. Mam nadzieję, że znajdzie się dla niego bezpieczne miejsce pod dachem gdzie będzie można go podziwiać. Strasznie żałuję że nie mogłem być w WZU z moimi juniorami z Chełmży na premierze pokazu tego wspaniałego dzieła rąk fachówców miłośników techniki wojskowej i lotnictwa ( byliśmy w Olsztynie na konkursie modelarskim ) ale myślę że przy pierwszej sprzyjąjacej okazji zajrzymy do lima w Grudziadzu. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz 5710 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Wielkie brawa - więcej takich Limków proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi