Konrad C Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Witam! Znalazłem dziś w piwnicy w kartonach takiego syfa. Zmyje z niego farbę, reszta części jest, nie mam tylko gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Nareszcie powrót do klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 A mi się podoba taki jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Witam! A co mu takiego dolega że musisz go zmyć? Poza tym, z tego co pamiętam, to definitywnie kilka miesięcy temu zakończyłeś przygodę z modelarstwem. Co się stało że nastąpił "come back" w dwóch warsztatach (chyba?) na raz? Ps. Poza tym podesłałem ci jeszcze większego syfa w kartonie (na twoje urodziny chyba?) i na razie ani widu, ani słychu.... Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 A mi się podoba taki jak jest No właśnie, też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Witam! Poza tym, z tego co pamiętam, to definitywnie kilka miesięcy temu zakończyłeś przygodę z modelarstwem. Co się stało że nastąpił "come back" w dwóch warsztatach (chyba?) na raz? Uzależnienie! ;) Ogarnij gąski i model będzie w sam raz. Jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2013 A mi się podoba taki jak jest A mnie nie Witam! A co mu takiego dolega że musisz go zmyć? Poza tym, z tego co pamiętam, to definitywnie kilka miesięcy temu zakończyłeś przygodę z modelarstwem. Co się stało że nastąpił "come back" w dwóch warsztatach (chyba?) na raz? Ps. Poza tym podesłałem ci jeszcze większego syfa w kartonie (na twoje urodziny chyba?) i na razie ani widu, ani słychu.... Ma zły kolor i ogólnie za bardzo jest uwalony, T-35 czeka na swoja kolej, trzeba w niego troche wiecej zainwestować, może zmyje z niego farbę razem z AVRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek76 Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Witam!Znalazłem dziś w piwnicy w kartonach takiego syfa. Zmyje z niego farbę, reszta części jest, nie mam tylko gąsienic. mamnadzieje ze ten syf to nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2013 To znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi