vilge Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Witam wszystkich .Koledzy,prosze o porade,interesuje mnie model Su 27 w skali 1/32 1/48 chociaz bardziej tej pierwszej.Model jakiego producenta byscie polecali,chodzi mi o latwosc,klejenia,zdetalowanie modelu (np.ilosc uzbrojenia podwieszano bedacego w zestawie)Dodam ze do tej pory moje zainteresowania modelarskie to glownie bron pancerna i wspolczesne rosyjskie okrety.W lotnictwie jestem zielony a model bedzie dla syna ktoremu bardzo podobaja sie wspolczesne rosyjskie samoloty uderzeniowe i mysliwskie i uderzeniowe.Jesli post nie w tym dziale,uprzejmie prosze moderatora o przeniesienie do wlasciwego dzialu. Pozdrawiam, Vilge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Trumpeter 1:32. Nie wiem czy w ogóle jest coś innego w tej skali. Eduard/Academy 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Czy się opłaca w Edka pakować tyle kasy?? Marne są element. Lepiej zakupić Academy i osobno żywcie. Takie moje jest zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vilge Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2013 Hej, Wsluchalem sie w glosy kolegow,(duzo ich niestety nie bylo) i mam dodatkowe pytanie odnosnie zestawu Trumpetera.Czy naprawde jest slaby jak ze lepiej kupic Academy 1/48 i zywice? A co powiecie na miga 29 z Trumpka w 1/32 ewentualnie ktores z su 25 lub migow 23? Pozdrawiam, Vilge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Su-25UBK Trumpeter 1/32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Ja odniosłem się do wyrobów w 1/48, 1/32 jeszcze nie miałem w rękach więc nic nie powiem na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vilge Napisano 12 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2013 Witam Dzieki za oddzew,wybieram Miga z Trumpka.Po zalozeniu warsztatu licze na Wasza pomoc i wsparcie. Pozdrawiam, Vilge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi