rtoipmodest Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Wracam do lat 80ych. Na warsztat idą dwa M113. Pirewej: Armijny z 10 Brygady. Będzie jakaś zurbanizowana scenka w stylu: (concord) Jakoś nie wychodzi mi robienie dwóch rzeczy na raz więc pewnie trochę poczeka: (concord) powstanie z pomocą zestawu Black Dog No i jeszcze wielce inspirujące foto przodu: Quote
bazylms Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Okres bardzo rzadko spotykany, malowanie ciekawe. Będzie na co patrzeć. Quote
skala72 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Zapomniany okres i prawie niespotykany w modelarstwie. Fajnie, że podjąłeś się wykonania modelu z wojny, która tak naprawdę dalej trwa. Jeżeli sam nie dasz rady, to może poproś jakiegoś figurkowca, aby pomalował dla ciebie kilka figurynek terrorystów z Caesara. Quote
rtoipmodest Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Zapomniany okres i prawie niespotykany w modelarstwie. Fajnie, że podjąłeś się wykonania modelu z wojny, która tak naprawdę dalej trwa.Jeżeli sam nie dasz rady, to może poproś jakiegoś figurkowca, aby pomalował dla ciebie kilka figurynek terrorystów z Caesara. W 1989 10 Brygada (siły Michaela Aouna) walczyła z Syrią i jej muzułmańskimi przydupasami. Armia nosiła US BDU. IDF jeszcze łatwiejszy - obsługa lotniskowa USAF z Hasegawy. A co do malowania to jeszcze daję radę. Quote
rtoipmodest Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 Tradycyjnie zacząłem od dio. Jest kilka fotek z Libaniu przedstawiających pojazdy pochowane w budynkach. Mnie szczególnie podoba się fotka z Concorda: I moje wypociny: Barierki made in DDR (z kolejki TT): Całość to kwadrat 12x12 cm: Quote
Recommended Posts