rtoipmodest Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Wracam do lat 80ych. Na warsztat idą dwa M113. Pirewej: Armijny z 10 Brygady. Będzie jakaś zurbanizowana scenka w stylu: (concord) Jakoś nie wychodzi mi robienie dwóch rzeczy na raz więc pewnie trochę poczeka: (concord) powstanie z pomocą zestawu Black Dog No i jeszcze wielce inspirujące foto przodu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Okres bardzo rzadko spotykany, malowanie ciekawe. Będzie na co patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Zapomniany okres i prawie niespotykany w modelarstwie. Fajnie, że podjąłeś się wykonania modelu z wojny, która tak naprawdę dalej trwa. Jeżeli sam nie dasz rady, to może poproś jakiegoś figurkowca, aby pomalował dla ciebie kilka figurynek terrorystów z Caesara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2013 Zapomniany okres i prawie niespotykany w modelarstwie. Fajnie, że podjąłeś się wykonania modelu z wojny, która tak naprawdę dalej trwa.Jeżeli sam nie dasz rady, to może poproś jakiegoś figurkowca, aby pomalował dla ciebie kilka figurynek terrorystów z Caesara. W 1989 10 Brygada (siły Michaela Aouna) walczyła z Syrią i jej muzułmańskimi przydupasami. Armia nosiła US BDU. IDF jeszcze łatwiejszy - obsługa lotniskowa USAF z Hasegawy. A co do malowania to jeszcze daję radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2013 Tradycyjnie zacząłem od dio. Jest kilka fotek z Libaniu przedstawiających pojazdy pochowane w budynkach. Mnie szczególnie podoba się fotka z Concorda: I moje wypociny: Barierki made in DDR (z kolejki TT): Całość to kwadrat 12x12 cm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi