rtoipmodest Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Wracam do lat 80ych. Na warsztat idą dwa M113. Pirewej: Armijny z 10 Brygady. Będzie jakaś zurbanizowana scenka w stylu: (concord) Jakoś nie wychodzi mi robienie dwóch rzeczy na raz więc pewnie trochę poczeka: (concord) powstanie z pomocą zestawu Black Dog No i jeszcze wielce inspirujące foto przodu: Cytuj
bazylms Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Okres bardzo rzadko spotykany, malowanie ciekawe. Będzie na co patrzeć. Cytuj
skala72 Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Zapomniany okres i prawie niespotykany w modelarstwie. Fajnie, że podjąłeś się wykonania modelu z wojny, która tak naprawdę dalej trwa. Jeżeli sam nie dasz rady, to może poproś jakiegoś figurkowca, aby pomalował dla ciebie kilka figurynek terrorystów z Caesara. Cytuj
rtoipmodest Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Napisano 9 Grudnia 2013 Zapomniany okres i prawie niespotykany w modelarstwie. Fajnie, że podjąłeś się wykonania modelu z wojny, która tak naprawdę dalej trwa.Jeżeli sam nie dasz rady, to może poproś jakiegoś figurkowca, aby pomalował dla ciebie kilka figurynek terrorystów z Caesara. W 1989 10 Brygada (siły Michaela Aouna) walczyła z Syrią i jej muzułmańskimi przydupasami. Armia nosiła US BDU. IDF jeszcze łatwiejszy - obsługa lotniskowa USAF z Hasegawy. A co do malowania to jeszcze daję radę. Cytuj
rtoipmodest Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Napisano 26 Grudnia 2013 Tradycyjnie zacząłem od dio. Jest kilka fotek z Libaniu przedstawiających pojazdy pochowane w budynkach. Mnie szczególnie podoba się fotka z Concorda: I moje wypociny: Barierki made in DDR (z kolejki TT): Całość to kwadrat 12x12 cm: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi