ARIUSZ111 Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Jako zagorzały szmatopłato-maniak mogę powiedzieć, że Spiton ma rację użyj lepiej żyłki. Nawierć otworki, wklej żyłkę - nie musi być bardzo naprężona następnie rozgrzewasz np. igłę i zbliżasz nie dotykając, żyłka pięknie się napina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARIUSZ111 Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Jako zagorzały szmatopłato-maniak mogę powiedzieć, że Spiton ma rację użyj lepiej żyłki. Nawierć otworki, wklej żyłkę - nie musi być bardzo naprężona proszę o dokładniejszy opis, sklejam Bregueta 14, tam jest dużo linek, chcę żeby profesjonalnie wyglądało, w jakim momencie wklejam linki ,po złożeniu wiercę otworki i wklejam linki i szpachluję, za bardzo nie chciał bym szpachlować po złożeniu zęby nie zabrudzić modelu, jak do tego podejść, do tej pory wklejałem linki z wyciągniętej ramki ale nie jestem z tego zadowolony, proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi