Michał96 Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Kamo bardzo mi się podoba, możesz napisać jakich kolorów użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Kolory: Pactra A104 - Panzer Dunkelgelb 1943 PACTRA A103 Rot Braun Italeri olive green 1943 rozcieńczane Thinerem Vallejo z dodatkiem opóźniacza również Vallejo.Ciekawe jest to że Pactra z Vallejowym Thinerem nie zatykała aero,to samo italka.Ogólnie lepiej mi się maluje niż z gunziakowym thinerem tym niebiesko-żółtym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Teraz mi słońce nie wali po monitorze i widać kolory. Bardzo mi się podoba. Jednakże wymalowana góra to w tych pojazdach rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Wiesz sugerowałem się instrukcją i planszami barwnymi i w sumie miałem górę gołą zostawić ale mnie poniosło.Tak świetnie mi się malowało.Zabawa była przednia przez 2 h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Jeszcze kamo nie robiłem, ale z rozjaśnieniem plam uważaj żeby nie przesadzić. Czasem może to wyglądać nienaturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2014 A dzięki Krzychu dzięki ,pamiętam o tym ,rzecz w tym że mają być nie regularne.Na razie kalki mi się wtapiają jutro będę kombinował,technicznie wiem jak ,praktyka pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 To jutro wpadnę zobaczyć efekty. Na razie mi się podoba. A co do kamo na górnych częściach, to mam wrażenie że bez nich modele wygląda jakoś łyso. Ale to subiektywna ocena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 A tak sobie okresowo przypominam ,kiedy na lakierni brak miejsca na kolejne projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Narazie wygląda dobrze. Kamuflaż elegancki. zobaczymy jak sobie poradzisz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi