Wojciech Butrycz Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Uff, nareszcie będzie będzie można ukończyć model Special Hobby, który kurzy się od ok. 2-ch miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Liczę na galeryjkę po odbiorze ostatecznym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Ciekaw jestem jak się spasuje kalkomania z modelem, więc czekam również na postęp prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 7 Maja 2014 Autor Share Napisano 7 Maja 2014 No niestety trwało to trochę dłużej, bo aż do 30 kwietnia 2014. W międzyczasie kaleczki uległy przemianie w stosunku do powyżej zaanonsowanych w grudniu 2013 roku, ale w końcu się udało: Model nie posiada śladów eksploatacji, bo na defiladę był raczej odpucowany dokładnie, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Ładnie!!!! Jak się kalki spasowały? Jedna uwaga - szachownice na skrzydłach powinny być nałożone jak lustrzane odbicie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Fajny...podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 8 Maja 2014 Autor Share Napisano 8 Maja 2014 Faktycznie! Nie zauważyłem klustrzanego ułożenia szachownicy. Na szczęście szachownic ci u mnie dostatek. 01 nie jest za małe ale "tulipan" do niego nie dochodzi.Zatem też do poprawienia. Kalki układają się znakomicie, szczególnie przy użyciu Sol i Set. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi