pzbora Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Mimo, że model zakończyłem jakiś czas temu i nie zamieszczałem zdjęć na bieżąco, to postanowiłem zamieścić je w galerii. O samym modelu nie ma chyba co się rozpisywać ponieważ większość zna go bardzo dobrze, a do tej pory pojawiło się już sporo takich egzemplarzy. Wykonany całkowicie z pudełka z blaszkami umieszczonymi w zestawie. Malowanie farbami Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Tak...takie modele mogę oglądać...świetny Karaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 przepiękny model czy ja go nie widziałem na konkursie w Kolczygłowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzbora Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 przepiękny model czy ja go nie widziałem na konkursie w Kolczygłowach? Nie byłem jeszcze w Kolczygłowach więc to pewnie był jego brat bliźniak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Bardzo fajnie tylko blaszki przy celowniku z przodu nie powinny leżeć i szkoda że nie pokusiłeś się o zmianę wlotów powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 przepiękny model czy ja go nie widziałem na konkursie w Kolczygłowach? Nie byłem jeszcze w Kolczygłowach więc to pewnie był jego brat bliźniak... no dosłownie toćka w toćkę, tzn malowanie to samo i poziom wykonania równie wysoki jeszcze raz gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 i to koniec komentarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Bardzo ładnie wykonany model. To co mnie się podoba to czystość modelu i brak przesady w nanoszeniu śladów eksploatacyjnych. Tak dalej trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi