Polski_Czołgista Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 PANZER KAMPFWAGEN IV Ausf.D 1:35 od Tamiya Dzisiaj na warsztat bierzemy razem z xLoLeKx PANZER KAMPFWAGEN IV Ausf.D od Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Widzę że pomimo swojego wieku model dalej jest popularny. Planujesz jakąś waloryzację I przeróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Na pewno będę nowe kanistry i brudzenie pastelami Jak narazie skleiliśmy z LoLkiem pierwszą stronkę z instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Nie wiem czemu ta IV jest tak niedroga, sądzę, że ten model jest naprawdę w miarę ok. Akurat dostałem tę stareńką Tamke w prezencie w te święta i wydaje mi się, iż odlewy są dobrej jakości, detale są na poziomie akceptowalnym i generalnie ciekawie wygląda.. Zapewne szybko na warsztat nie trafi, ale na mnie osobiście ta Tamka zrobiła bardzo pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 ten model ma coś w sobie ile razy go widzę w modelarskim to mnie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Nie wiem czemu ta IV jest tak niedroga, sądzę, że ten model jest naprawdę w miarę ok. Akurat dostałem tę stareńką Tamke w prezencie w te święta i wydaje mi się, iż odlewy są dobrej jakości, detale są na poziomie akceptowalnym i generalnie ciekawie wygląda.. Zapewne szybko na warsztat nie trafi, ale na mnie osobiście ta Tamka zrobiła bardzo pozytywne wrażenie. ja tez dostałem to na Święta w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Niedrogi bo merytorycznie dość cieńki. Ale jak ktoś chce sobie tylko posklejać to całkiem fajna sprawa. Do przeróbki cała masa rzeczy jak chce się uzyskać poprawny merytorycznie model. Ale mi się bardzo podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Niedrogi bo merytorycznie dość cieńki. Ale jak ktoś chce sobie tylko posklejać to całkiem fajna sprawa. Do przeróbki cała masa rzeczy jak chce się uzyskać poprawny merytorycznie model. Ale mi się bardzo podobał. Mi też się tak wydaję ale ja nie kupowałem tego lecz dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Z każdego modelu można zrobić coś fajnego. My tu gadu gadu a prace czas rozpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Z każdego modelu można zrobić coś fajnego. My tu gadu gadu a prace czas rozpocząć. Bardzo fajnie, że to napisałeś mam kilka fotek po dzisiejszym dniu sklejania: jedno zdjęcie jest nie ostre- sorry ale fotki robione telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Zastosowałeś klapy nad silnikiem z wersji która była stosowana w Afryce. W związku z tym figurka kierowcy nie pasuje. Albo zmiana figurek, albo wersji modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Model fajny ja złożyłem go w dwa dni w sam raz do potrenowania przed ambitniejszymi projektami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2013 Może powiem tak, z instrukcji dodanej do modelu dowiedziałem się, że te klapy do do wersji z Afryki i postanowiłem zrobić tą wersję ale nie mam czasu na pojechanie do modelarskiego i kupowanie nowych "ludzików". Ale dzięki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Model fajny ja złożyłem go w dwa dni w sam raz do potrenowania przed ambitniejszymi projektami. A ja go składam już miesiąc i końca nie widać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2014 Ok. Model jest już sklejony ale jeszcze nie pomalowany zdjęcia pokażę na moim blogu: http://sklejaModele.crazylife.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Po co zatem udzielasz się na tym forum, skoro i tak finalnie wszystko będzie na Twoim blogu. Po to jakby jest to forum, aby nie skakać z jednej strony na drugą, aby na jednej obejrzeć warsztat, na drugiej galerię etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2014 Po co zatem udzielasz się na tym forum, skoro i tak finalnie wszystko będzie na Twoim blogu. Po to jakby jest to forum, aby nie skakać z jednej strony na drugą, aby na jednej obejrzeć warsztat, na drugiej galerię etc. Tak wiem trochę to niewygodne ale na blogu moge wstawić zdjęcie nawet przez telefon a dzisiaj dopiero miałem dostęp do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 spokojnie zaczekamy, to nie wyścigi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2014 W piątek wstawię zdjęcia na forum a narazie są na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi