Skocz do zawartości

PANZER KAMPFWAGEN IV Ausf.D 1:35 od Tamiya

Polski_Czołgista

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czemu ta IV jest tak niedroga, sądzę, że ten model jest naprawdę w miarę ok. Akurat dostałem tę stareńką Tamke w prezencie w te święta i wydaje mi się, iż odlewy są dobrej jakości, detale są na poziomie akceptowalnym i generalnie ciekawie wygląda.. Zapewne szybko na warsztat nie trafi, ale na mnie osobiście ta Tamka zrobiła bardzo pozytywne wrażenie.

Nie wiem czemu ta IV jest tak niedroga, sądzę, że ten model jest naprawdę w miarę ok. Akurat dostałem tę stareńką Tamke w prezencie w te święta i wydaje mi się, iż odlewy są dobrej jakości, detale są na poziomie akceptowalnym i generalnie ciekawie wygląda.. Zapewne szybko na warsztat nie trafi, ale na mnie osobiście ta Tamka zrobiła bardzo pozytywne wrażenie.

ja tez dostałem to na Święta w tym roku

Niedrogi bo merytorycznie dość cieńki. Ale jak ktoś chce sobie tylko posklejać to całkiem fajna sprawa. Do przeróbki cała masa rzeczy jak chce się uzyskać poprawny merytorycznie model. Ale mi się bardzo podobał.

Niedrogi bo merytorycznie dość cieńki. Ale jak ktoś chce sobie tylko posklejać to całkiem fajna sprawa. Do przeróbki cała masa rzeczy jak chce się uzyskać poprawny merytorycznie model. Ale mi się bardzo podobał.

Mi też się tak wydaję ale ja nie kupowałem tego lecz dostałem

Z każdego modelu można zrobić coś fajnego.

My tu gadu gadu a prace czas rozpocząć.

Bardzo fajnie, że to napisałeś mam kilka fotek po dzisiejszym dniu sklejania:

1.jpg?screen

2.jpg?screen

3.jpg?screen

4.jpg?screen

jedno zdjęcie jest nie ostre- sorry ale fotki robione telefonem

Może powiem tak, z instrukcji dodanej do modelu dowiedziałem się, że te klapy do do wersji z Afryki i postanowiłem zrobić tą wersję ale nie mam czasu na pojechanie do modelarskiego i kupowanie nowych "ludzików". Ale dzięki za sugestie

Model fajny ja złożyłem go w dwa dni w sam raz do potrenowania przed ambitniejszymi projektami.

A ja go składam już miesiąc i końca nie widać........

Po co zatem udzielasz się na tym forum, skoro i tak finalnie wszystko będzie na Twoim blogu. Po to jakby jest to forum, aby nie skakać z jednej strony na drugą, aby na jednej obejrzeć warsztat, na drugiej galerię etc.

Po co zatem udzielasz się na tym forum, skoro i tak finalnie wszystko będzie na Twoim blogu. Po to jakby jest to forum, aby nie skakać z jednej strony na drugą, aby na jednej obejrzeć warsztat, na drugiej galerię etc.

Tak wiem trochę to niewygodne ale na blogu moge wstawić zdjęcie nawet przez telefon a dzisiaj dopiero miałem dostęp do komputera