krzychu83 Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Witam Model zrobiony dawno dawno temu temu Malowany wówczas pędzlem, bez washa, suchego pędzla, kalki kładzone bez płynów - ogólnie słabo :-> Tak wyglądał: Większość czasu spędził w kartonie czekając jako "złom" kończąc swój modelarski żywot... ale... stwierdziłem, że może z niego jeszcze coś wycisnę w ruch poszedł filtr, sidolux, suchy pędzel, washe, zacieki itp...i wyszło to co wyszło Mnie się podoba i jestem zadowolony i na półce jeszcze trochę postoi Wszelkie komentarze mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 NO, I GRA GITARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 O ile sam model prezentuje się nie najgorzej, o tyle dodatki w postaci kotów, plecaków, kanistrów i nawet siatka maskująca wyglądają słabo. Chodzi o ich rzeźbę, a w przypadku siatki leży ona jak kawałek klocka. Wydaje mi się że w naturze powinna mieć troszkę bardziej nieregularne kształty po zrolowaniu. To tylko moje wywody nie poparte żadnymi zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2014 z siatką może coś jeszcze pokombinuję, ale reszta "bambeteli" jest zestawowa i na ich formę nie mam wpływu Może kiedyś coś z żywicy tam wrzucę albo sam dorobię, się zobaczy.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 O ile sam model prezentuje się nie najgorzej, o tyle dodatki w postaci kotów, plecaków, kanistrów i nawet siatka maskująca wyglądają słabo. Chodzi o ich rzeźbę, a w przypadku siatki leży ona jak kawałek klocka. Wydaje mi się że w naturze powinna mieć troszkę bardziej nieregularne kształty po zrolowaniu. To tylko moje wywody nie poparte żadnymi zdjęciami. Zgadzam się z przedmówcą... Co nie zmienia faktu, że jest to bardzo ciekawy model współczesnego pojazdu, i co najważniejsze nie ma w nazwie żadnego Tygrysa, Leoparda, Pumy, Pantery itp. Oby więcej takich na forum Możesz spróbować wsadzić figurkę wojaka na wieżę - ja właśnie rozpocząłem dłubanie tego pojazdu, i nie omieszkam dodać załoganta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi