krzychu83 Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Witam Model zrobiony dawno dawno temu temu Malowany wówczas pędzlem, bez washa, suchego pędzla, kalki kładzone bez płynów - ogólnie słabo :-> Tak wyglądał: Większość czasu spędził w kartonie czekając jako "złom" kończąc swój modelarski żywot... ale... stwierdziłem, że może z niego jeszcze coś wycisnę w ruch poszedł filtr, sidolux, suchy pędzel, washe, zacieki itp...i wyszło to co wyszło Mnie się podoba i jestem zadowolony i na półce jeszcze trochę postoi Wszelkie komentarze mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 NO, I GRA GITARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 O ile sam model prezentuje się nie najgorzej, o tyle dodatki w postaci kotów, plecaków, kanistrów i nawet siatka maskująca wyglądają słabo. Chodzi o ich rzeźbę, a w przypadku siatki leży ona jak kawałek klocka. Wydaje mi się że w naturze powinna mieć troszkę bardziej nieregularne kształty po zrolowaniu. To tylko moje wywody nie poparte żadnymi zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2014 z siatką może coś jeszcze pokombinuję, ale reszta "bambeteli" jest zestawowa i na ich formę nie mam wpływu Może kiedyś coś z żywicy tam wrzucę albo sam dorobię, się zobaczy.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 bazylms napisał: O ile sam model prezentuje się nie najgorzej, o tyle dodatki w postaci kotów, plecaków, kanistrów i nawet siatka maskująca wyglądają słabo. Chodzi o ich rzeźbę, a w przypadku siatki leży ona jak kawałek klocka. Wydaje mi się że w naturze powinna mieć troszkę bardziej nieregularne kształty po zrolowaniu. To tylko moje wywody nie poparte żadnymi zdjęciami. Zgadzam się z przedmówcą... Co nie zmienia faktu, że jest to bardzo ciekawy model współczesnego pojazdu, i co najważniejsze nie ma w nazwie żadnego Tygrysa, Leoparda, Pumy, Pantery itp. Oby więcej takich na forum Możesz spróbować wsadzić figurkę wojaka na wieżę - ja właśnie rozpocząłem dłubanie tego pojazdu, i nie omieszkam dodać załoganta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi