JETO Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Witam Kolegów. Jak i z jakich materiałów można wykonać siatkę maskującą do dioramy w skali 1:72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 trudne, pończocha, nie wiem czy nie zbyt duża . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 poproś w kwiaciarni o kawałek siateczki, które są dodawane do wiązanek okolicznościowych, materiał ma jedną wadę, dość trudno się układa ale nigdy nie znalazłem niczego lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Może gaza opatrunkowa? Tylko bawełniana, a nie syntetyczna, bo jest bardziej miękka. Choć nie wiem, czy są obecnie takie jeszcze dostępne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 gaza nie trzyma skali 1:72, za duże oczka i za grube nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi