Boros Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Ponieważ mam podobny problem jak kolega podepnę się pod ten wątek. Sprawa wygląda tak pomalowałem model i teraz kładę sidolux następnie kalki znowu sidolux i później wash. Taka powinna być kolejność? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Tak jest. To tak na logikę: sidolux jest błyszczącym lakierem, który daje śliską powierzchnię. Na niej kalki łatwiej jest układać. Potem trzeba je zabezpieczyć, więc to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2014 Dzięki za odp. Wolałem zapytać dla pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbeck Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Dołączę się z pytaniem. Jaki Sidolux najlepiej wybrać gdyż jak widziałem jest ich kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Ten oto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbeck Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Szybko, krótko i na temat. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Ten Sidolux nakłada się aerografem? Rozcieńczany czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Mozna aerografem, można pędzlem, nie trzeba rozcieńczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 łał, dzięki za szybką i konkretną odpowiedź. Może mógłbyś też doradzić coś w poprzednim moim wątku wcześniejszym? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi