bartek33365 Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Witam Zamierzam wykonać model jaką jest zimowa wersja Sopwitha Triplane na płozach. Dodatkami będzie żywica i blaszki z zestawu. Malowanie oczywiście pudełkowe. In box Na razie to tyle reszta w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 No, toś mnie zastrzelił tym tematem... zupełna rzadkość. Na pewno będę śledzić Twoje poczynania. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 Długo się nic nie działo i czas najwyższy to zmienić Wnętrze skończone i zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 No, no ciekawy temat ,triplana na płozach jeszcze nie widziałem. Sam się za niego zabrałem tyle że w mniejszej skali. Domyślam się że to drugie malowanie bolszewickie oprócz znaków rozpoznawczych niczym się nie różni? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 19 Marca 2014 Autor Share Napisano 19 Marca 2014 Byc może różni się delikatnie odcień farby i tyle. Lecz ja wolę modele bez czerwonej gwiazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi