MrBat Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Witam, model firmy Ace. Jakość straszna, składalność bardzo słaba. Ale za to bardzo ciekawy pojazd i do tego z orzełkiem! Generalnie prawie wszystkie detale robione od podstaw (jakby ktoś był zainteresowany - link do warsztatu viewtopic.php?t=3856&start=0). I zdjęcie poglądowe: A jakby ktoś chciał obejrzeć większe zdjęcia to zapraszam tu: http://picasaweb.google.pl/jarek.trzcinski/BA64B Z góry dziękuję za komentarze! Quote
Dumo Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Nie lubię skali 72 ale model względnie dobrze wykonany. Pozdrawiam Dumo Quote
FAHR Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Noooo kawał modelu kolega zrobił z tego gniota. Brawo, właśnie wygrałeś walkę z jednym z koszmarów modelarzy pancernych - produktem ACE. I jeszcze podany po polsku Quote
Przemos19 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Plus za syzyfową pracę. Drugi plus za wykonanie Białe pasy na błotnikach pędzlem? Quote
spiton Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 1. Kupa dobrej roboty. 2. Mam wrażenie,że po nałożeniu washu wyglądał lepiej. Ten suchy pędzel na koniec nieco popsuł efekt moim zdaniem. Może by tak jeszcze jeden wash :-)))) 3. Ale jestem pod wrażeniem pracy, zwłaszcza przy waloryzacji pozdrawiam Quote
MrBat Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Witam, dziękuje za miłe komentarze Białe pasy na błotnikach pędzlem? Białe pasy to Gunze nakładana aerkiem. 2. Mam wrażenie,że po nałożeniu washu wyglądał lepiej.ten suchy pędzel na koniec nieco popsuł efekt moim zdaniem.Może by tak jeszcze jeden wash :-)))) A mi się właśnie taki mocny drybrush podoba Bo przy takich małych rozmiarach modelu nie giną żadne szczegóły. Ale przy następnym pojeździe w tej skali spróbuję zrobić na odwrót - tak żeby wash był wyraźniejszy od rozjaśnień suchym pędzlem. Quote
Recommended Posts