gomess2 Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 To mój drugi model a to że jako drugi postanowiłem się troszkę wysilić i pogrzebać w necie tu i tam i tak to narazie do tej pory wyszło ...aczkolwiek jeszcze nie umiem brudzić itp itd.... taka kolorystyka silnika chyba mi podpasowała Polakierowałem samochodową bazą następnie bezbarwny lakier ściągawka z układu instalacji hydraulicznej przydała się czekam na opinie ...dobre jak i te złe pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thombike Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Nie no chłopaku! Drugi model i dałeś naprawdę czadu! Miałem praktyki w firmie, gdzie mieliśmy tylko F2000 (8szt) i no...zatkało mnie. A turbo i kolektor wydechowy wyszły jak żywo wyjęte z oryginału. Cudnie! Nawet nie marzę, że mój drugi model bedzie miał taki poziom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomess2 Posted January 30, 2014 Author Share Posted January 30, 2014 O Rany nie spodziewałem się że komuś się tak spodoba ....a pokażesz coś swojego ? wielkie dzięki za miły komentarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomess2 Posted May 4, 2014 Author Share Posted May 4, 2014 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2b9e587319f73b91.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Brawo!!!!!!!!! Też go robiłem. Taka rada--- zmień tego fotosika na inny , bo on się nie nadaje i jest płatny. Możesz użyć np: http://pxd.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Jak na drugi twoj model to bardzo fajnie to wyglada, choc moim zdaniem przewody sa za grube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Witam Moze za grube ale rama wyglada super z ta platanina kabli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomess2 Posted May 11, 2014 Author Share Posted May 11, 2014 Faktycznie troszkę za grube ale tylko takie dostałem w sklepie elektronicznym może ktoś doradzi gdzie można dostać bardzo cienkie albo z czego wykorzystać ...pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sushi79 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Było już nie raz to omawiane...żylaka wędkarska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts