gomess2 Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 To mój drugi model a to że jako drugi postanowiłem się troszkę wysilić i pogrzebać w necie tu i tam i tak to narazie do tej pory wyszło ...aczkolwiek jeszcze nie umiem brudzić itp itd.... taka kolorystyka silnika chyba mi podpasowała Polakierowałem samochodową bazą następnie bezbarwny lakier ściągawka z układu instalacji hydraulicznej przydała się czekam na opinie ...dobre jak i te złe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Nie no chłopaku! Drugi model i dałeś naprawdę czadu! Miałem praktyki w firmie, gdzie mieliśmy tylko F2000 (8szt) i no...zatkało mnie. A turbo i kolektor wydechowy wyszły jak żywo wyjęte z oryginału. Cudnie! Nawet nie marzę, że mój drugi model bedzie miał taki poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomess2 Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2014 O Rany nie spodziewałem się że komuś się tak spodoba ....a pokażesz coś swojego ? wielkie dzięki za miły komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomess2 Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2b9e587319f73b91.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Brawo!!!!!!!!! Też go robiłem. Taka rada--- zmień tego fotosika na inny , bo on się nie nadaje i jest płatny. Możesz użyć np: http://pxd.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Jak na drugi twoj model to bardzo fajnie to wyglada, choc moim zdaniem przewody sa za grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Witam Moze za grube ale rama wyglada super z ta platanina kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomess2 Napisano 11 Maja 2014 Autor Share Napisano 11 Maja 2014 Faktycznie troszkę za grube ale tylko takie dostałem w sklepie elektronicznym może ktoś doradzi gdzie można dostać bardzo cienkie albo z czego wykorzystać ...pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Było już nie raz to omawiane...żylaka wędkarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi