mtr Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 na początek witam wykonałem model i chciał bym poznać opinie kolegów forumowiczów-za każdą opinie serdecznie dziękuje Airfix w 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtr Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2014 nie wiem czy tylko mnie nie wyswietlaja sie fotki (widocznie cos sknocilem )czy ktos moze to naprawic czy cos (dobry poczatek caly czas o cos prosze ) z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Nie mój temat...i tu pewnie znawcy będą mieli najwięcej do powiedzenia.....ale jeżeli to twój pierwszy model-to naprawdę jest ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Jak na pierwszy model to nieźle z takich ważniejszych dla mnie spraw to wycinając kalkomanie przycinaj je tuż przy kolorowych nadrukach, by odciąć błonkę - niby przezroczysta jest ale wyraźnie ją widać po nałożeniu kalek na niebłyszczące powierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Przydałaby się wiedza, w jaki sposób działają lotki w samolocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtr Napisano 1 Lutego 2014 Autor Share Napisano 1 Lutego 2014 dzieki za porady i pomoc techniczna mam pytanie co do kolorow, czy sa wlasciwe (pomijajac jakosc zdjec) kolory uzyskalem mieszkami, ? i czy jest cos pozytywnego w tym bf-ie na czym moge sie oprzec w nastepnych projektach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Fajny, Widaz linie podzalu pod spodem zaraz pod smiglem. Niewiem czy ma tak byc czy nie zaszpachlowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Ja też wróciłem po latach do mo modelarstwa wiec można powiedzieć że jestem początkujący. Mnie sie ten model podoba. Jak na początek to naprawdę jest bardzo dobrze. W kwestii uwag do modelu to trochę krzywe są lufy działek w skrzydłach (chyba że to takie dziwne zdjęcie) no i faktycznie pod kolpakiem to laczenie jest nie najlepsze. Okopcenia ok. Co do kolorow to właściwie nie ma szans aby to ocenic bo kazdy monitor inaczej wyświetla kolory. Trzymam kciuki za nastepne projekty. Jakieś konkretne plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 Jak na pierwszy model jest naprawdę dobrze.. oczywiście nie tak, żeby nie mogło być lepiej.. zakładając postęp za chwil kilka będziesz robił świetne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi