young Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Jeśli na MiG-19 był ten sam kolor osłon co na MiG-21, to co widać tu? Foto WAF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 prawdopodobnie błękit, gdzieś widziałem taką opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Mam pytanie o kolor wnetrza kabiny MiGa-19 i jakie uzbrojenie przenosily polskie MiGi-19PM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 http://lotniczapolska.pl/MiG-19P-po-remoncie,27164 Kolor wnętrza kokpitu w obu wersjach powinien się zgadzać. Jesli malujesz Gunze, to C74 będzie jak ulał. Co do uzbrojenia: Wiosną 1962 roku kilkuosobowa grupa pilotów wyjechała do ZSRR na szkolenie w przechwytywaniu i użyciu kierowanych pocisków rakietowych RS-2U, które były na wyposażeniu MiG-19PM. Źródło: http://www.sanko.wroclaw.pl/apt/mig-19/wpolsce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Chodzi mi o to czy oprocz rakiet cos jeszcze podczepiali bo w zestawie mam bomby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Wydaje mi się, że tylko uzbrojenie rakietowe p-p i zbiorniki podwieszane. Wcześniejsze wersje mogły przenosić uzbrojenie p-z, ale PM (chyba) takiej możliwosci nie miał. Rozumiem,że zestaw Trumpetera? Kitajce lubią odstawiać przerost fiction nad science, więc tym co w pudle bym się nie sugerował ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Ok dzieki :-) Masz racje bede tworzyl PMke z Trumpka... :-) Najwyzej zrobie same belki pod RS-2 bez samych rakiet... Jeszcze raz dzieki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Mam jeszcze pytanie dotyczace oslon podwozia. W publikacji Kagero Top Shots spotkalem sie ze zdjeciami MiGa-19 z muzeum w Krakowie i tam brzegi oslon podwozia byly pomalowane na czerwon tak jak w samolocie F-14... Czy faktycznie na 19-tkach tak malowano oslony podwozia czy pomalowane juz tak zostaly w muzeum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi