Wittmann Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Dwóch SS-manów z zestawu Dragona "Ambush at Poteau" 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Z tego co widze chyba jesteś początkujący??!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 kamuflaż bardzo fajnie Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 kamuflaż bardzo fajnie Ci wyszedł hmmmm, no nie byłbym tego taki pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 Widać. że malujesz bardzo dokładnie i precyzyjnie. A to jest duzy plus na początek. Musisz koniecznie zapoznać sie z bardziej zaawansowanymi technikkami modelarskimi typu wash, farby olejne itp. Pozdrawiam. Ps. Pamietam ten tekst z kabaretu M. Dańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 czepiacie się mnie się podoba ( może dlatego że to moja liga jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Winietę przedstawiającą taką scenę pokazał kiedyś pan Waldemar Okrzeja na łamach niestety już nieistniejącego pisma Model Redukcyjny nr3/99 z tym, że było to 1/16. Warto podpatrzeć, a potem ćwiczyć i nie zrażać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 "To co? Po Malborku?" Za sam tytuł galerii masz u mnie plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Musisz koniecznie zapoznać sie z bardziej zaawansowanymi technikkami modelarskimi typu wash, farby olejne itp. Nie tyle co zapozać ( zapewnie je zna) ale wykorzystać na tych figurkach. Moje zdanie o figurkach jest takie ( nie tych tylko w ogóle), że jest to wyższa szkoła jazdy. Zrobienie jakiegoś człogu, a pomalowanie figurki to jak taka różnica jak między krzesłem a krzesłem elektrycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi