Messer Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 Witam, Skończyłem model, który robiłem z doskoku od zeszłego roku. Model mazdy wzbogacony o blaszki HobbyDesign, lakier to mieszanka boston grun z palety BMW z niebieską i złotą perłą gunze ( seria xc ). Od siebie dodałem nowe boczki drzwiowe z podłokietnikami, pół-klatkę, folck. Składany dach został wycieniowany. Karoseria - tu więcej zmian. Wyciąłem i dorobiłem z plexi obrysówki. Zrobiłem od podstaw przednie otwierane światła, dodałem kilka detali ( śrubki, żarówki ). Tylne światła dostały odbłyśniki ( polistyren, milliput i BMF ). Doszła też dokładka pod przednim zderzakiem. Tak to się prezentuje: Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Zj*$@ste dywaniki To się fachowo nazywa flocatti Uwaga: masz zaciągnięty ręczny. Przy tych mrozach to niebezpieczne A tak poważnie: super model, sporo dodatków, no i te detale Felgi są zestawowe Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Wykonanie , naprawde fajna robota, ten flock, ta klatka Kiedys widzialem taka miate na wyscigach gorskich i ta klatka jak oryginal. Jak widze to Twoje wykonanie to mam ochote schowac sie razem z moimi do szafy i nie wylazic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Dziękuje bardzo za komentarze Coppercat - felgi są z innego modelu ;) misioptys - nie przesadzaj, bo Twoje modele fajnie się ogląda, o relacjach nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Wdzięczne autko i fajny model. Jak zobaczyłem dywaniki to mi się skojarzyło z popularnymi w latach 90' pokrowcami "misiami" Do wycieniowanego dachu ładnie by pasowały wycieniowane fotele ;) Jakbym miał na siłę szukać to trochę nierówna ramka tylnej tablicy i nierówne krawędzie klamek zewnętrznych. Znając życie, są to niedoskonałości "wyciągnięte" przez aparat i na żywo, przy ogólnym wrażeniu jakie robi model i doposażenie, pewnie nie rzucają się w oczy. No i mi nie widzi się taki negatyw ale to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 misioptys - nie przesadzaj, bo Twoje modele fajnie się ogląda, o relacjach nie wspominając Ty mi tak nie kadz bo ci moja miate pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Bardzo fajnie się prezentuje na tych kołach. Wnętrze też fajne. Super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 Dzięki Panowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidBo Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Model pierwsza klasa, przy Tobie to ja nie mam prawa tworzyć czegokolwiek... I pytanko: jak wykonałeś ten naciąg? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 DawidBo opony to odlewy ( z gumy ) opon kai parts aoshimy - one już tak wyglądają fabrycznie ;) Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko93 Napisano 8 Lutego 2014 Share Napisano 8 Lutego 2014 Jak zwykle doskonała robota, stylistycznie też bardzo mi się podoba. Detale typu mechanizmy świateł robią robotę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 12 Lutego 2014 Autor Share Napisano 12 Lutego 2014 Maćko93 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Fajnie, że są reflektory podnoszone, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking88 Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Szacun To się nazywa prawdziwa ręczna robota... i to z takim efektem. Coś pięknego. W swojej kolekcji też mam ten egzemplarz Mazdy, ale ja pozostawiłem ją w konfiguracji standardowej.W Twoim autku lakier i wnętrze są po prostu powalające ( w przenośni i dosłownie ) Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi