petrow17 Napisano 28 Marca 2014 Autor Share Napisano 28 Marca 2014 Szkoda, że nie można edytować postów... Kąpiel w proszku do prania, efekt niezbyt zadowalający: Teraz próba z NaOH. Nie wiem czy dobre proporcje wziąłem bo sypałem do 2L tak na oko. Przy mieszaniu się nawet nie zagrzał roztwór. Wrzuciłem lufę i karabin na próbę. Potem ewentualnie resztę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Poprzednia wersja malowania przypominała mi kamuflaż Flecktarn, jak na mundurach Bundeswehry. działaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Jak się już wykąpie to przy drugim razie mniej rdzy i tłuczenia młotkiem a będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petrow17 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Na modelach, którym się przyglądałem (1/48) niektóre obicia wyglądały jak "pojedyńcze piksele" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi