rysiekrp Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Witam, ostatnim czasem na pwm była dyskusja na temat koloru dzbanka Łanowskiego. Na ukończeniu mam model P47 Lannego z Tamiyi, wykonany z pudła + lufy Mastera. Publikuję kilka fotek i w nawiązaniu do tematu barwy - zagadka, jakim kolorem jest pomalowany? Pozdrawiam Rysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leeb Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Ciemnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiekrp Napisano 11 Lutego 2014 Autor Share Napisano 11 Lutego 2014 Jesteś blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 http://www.colorserver.net/showcolor.asp?fs=25044 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Kolor jak kolor ale ten biały(?) wash wygląda wyjątkowo mało naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiekrp Napisano 12 Lutego 2014 Autor Share Napisano 12 Lutego 2014 Tytuł: Re: P47 Lanny Lanowski Tamiya 1/48 Cytuj czarny Witam, czarnego nie dotykałem, nawet oryginalnego śmigła jeszcze nie pomalowałem letalin Tytuł: Re: P47 Lanny Lanowski Tamiya 1/48 Cytuj http://www.colorserver.net/showcolor.asp?fs=25044 w weekend wstawię zdjęcia w kolorze, może pogoda pozwoli i uda się przy naturalnym oświetleniu, wtedy podziały nie wydają się takie białe - Kolor jak kolor ale ten biały(?) wash wygląda wyjątkowo mało naturalnie. Pozdrawiam Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 w weekend wstawię zdjęcia w kolorze Oczywiście oczekujemy z wielką niecierpliwością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Czyżby Glossy Sea Blue? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiekrp Napisano 13 Lutego 2014 Autor Share Napisano 13 Lutego 2014 hanadam - Gunze H326+H5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiekrp Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Udało mi się dzisiaj wykonać kilka fotek przy świetle naturalnym, umieściłem je w galerii: viewtopic.php?f=64&t=42276 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi