krj1921 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Witam, niniejszym chciałbym zaprezentować swój drugi model ;) Panzer III z Dragona w barwach 24 dywizji pancernej z czasu walk miejskich w Stalingradzie. Model bez żadnej dodatkowej walorki (jeszcze nie ten level posiadam choć i bez tego detalizacja Dragona momentami budziła moje obawy że model mnie przerośnie :/ ) Może trochę przesadziłem z brudzeniem ale w końcu człowiek uczy się całe życie Źle zamontowaną przednia płytę (osłona KM-u i wizjera kierowcy) niestety zbyt późno zauważyłem by z moimi umiejętnościami poprawić W zamyśle mam stosowną podstaweczkę którą nawet już została zaczęta jak na ostatnim zdjęciu widać.Zapraszam do oceny i wytykania błędów abym mógł je wyeliminować na przyszłość ( z góry dziękuję). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sever Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Mi się podoba Przy dynksie od KMu w jarzmie chyba widać łączenie formy ale głowy nie dam. Co do brudzenia to chyba też jest okej chociaż dałbym trochę mniej kurzu na wieży ode mnie w sumie też zaczynającego to tyle Niech teraz bardziej doświadczeni koledzy się wypowiedzą. Widać dużą różnice pomiędzy Twoim pierwszym czołgiem, chce zobaczyć co będzie dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Ładny model, szczególnie że dość mały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel90 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Model bardzo ładny. Może kiedyś spróbujesz dorobić mu taki charakterystyczny zasobnik z tyłu kadłuba montowany? Dużo maszyn z tej dywizji je miało. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 mi się bardzo podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krj1921 Posted February 16, 2014 Author Share Posted February 16, 2014 Bardzo dziękuję za pozytywne przyjęcie mojego modelu, jeszcze lepsza motywacja do dalszej pracy Pawel 90; masz na myśli ten zasobnik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel90 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Dokładnie, o to mi chodzi, sam próbowałem zrobić taki zasobnik, przerabiając Pz.III Ausf.L Revella na Ausf.J ( viewtopic.php?f=87&t=37036&start=15 ). Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts