jakub97 Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Witam wszystkich. Mogę szczerze napisać, że model skończony, po trzech miesiącach walki wyszło (moim zdaniem) nie najgorzej. Nie wprowadzałem żadnych przeróbek, link do warsztatu: viewtopic.php?f=87&t=41064 W najbliższych dniach postaram się o lepsze zdjęcia, bo ostatnio w ogóle mi nie wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Piękny tak samo jak i na końcu warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Generalnie ciekawy model, ale wydaje mi się ze za szybko go chciałeś skończyć. Jest kilka uwag. Pierwsza i najważniejsza to pomalowałeś km-y w kolorze kamo - powinny być czarne z delikatnym przetarciem metalizerem. Te listwy boczne z przodu czołgu powinny mieć mocowania do błotników - chyba o nich zapomniałeś (ja też w warsztacie nie zauważyłem). Reflektory mogłeś nawiercić, pomalować na srebrno i zalać np. Vallejo Still Water, Humbrol Clearfix lub czymś podobnym. Lufy można okopcić delikatnie przy wylotach. Model masz jakby lekko zużyty a kalki wyglądają na nówki. To wszystko w oparciu o fotki, które faktycznie są troszkę słabe. Jakbyś miał za mało światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Właśnie wczoraj wieczorem lufy "okopciłem" a co do listwy, to nie mam w instrukcji nic pokazane, nawet w ramkach nie było więcej części, ale sam to zauważyłem i widziałem gdzieś w google zdjęcie, właśnie bez połączenia z błotnikami, ale to już co innego. PS. Co do KM to spróbuję je jeszcze jakoś przemalować i myślę, że będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 Krzysiu, moim zdaniem teraz lepiej wygląda i mam nadzieję, że nic złego się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Kuba pociągnij km metalizerem gun metal Humbrola. Będzie zdecydowanie lepiej wyglądał. Co do reszty, wyszła ci całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Ok, postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Chciałem zrobić lepsze zdjęcia, bo znalazł się namiot, ale średnio to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 hehe namiot padam ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 hehe namiot padam ze śmiechu killerkk to jest namiot bezcieniowy , do tego aby pozbyć się uciążliwych cieni A tak poza tym ładny modelik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 hehe namiot padam ze śmiechu Pierwszy raz spotkałem taką osobę, która nie wie co to namiot do zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 hehe namiot padam ze śmiechu Pierwszy raz spotkałem taką osobę, która nie wie co to namiot do zdjęć. A ja pierwszy raz spotykam taką rzecz. To jest jak normalny namiot czy taki pól namiot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 hehe namiot padam ze śmiechu Pierwszy raz spotkałem taką osobę, która nie wie co to namiot do zdjęć. A ja pierwszy raz spotykam taką rzecz. To jest jak normalny namiot czy taki pól namiot? Zajrzyj w google i zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi