adamkijak Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Hej Wiec projekt, oprozniania szafy ze starych modeli trwa, część poszła na ebay, a nieskończone projekty wracają na warsztat. Staram się wyskrobać coś takiego: Jak na razie to mam cos takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 jak można Cię znaleźc na ebayu, bo może coś bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Ciekawy projekt, popatrzymy. Ja jestem na etapie wczesnym, czyli nabijania szafy do pełna, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Lutego 2014 Autor Share Napisano 24 Lutego 2014 jak można Cię znaleźc na ebayu, bo może coś bym kupił Jak na razie to sprzedałem co chciałem, głownie stare modele które leża w pudle, albo te które wiem że na bank już nie złoże. Postęp prac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 Witam Raport z postępu, troche bardziej czasochłonny niż myslałem. Jest też problem, wsiakło mi koło wiec będe musiał kupic ba ebay jakiś tani model M113-nastki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Lutego 2014 Autor Share Napisano 27 Lutego 2014 ok, model złożony, podkład położony, trzeba wykombinować kolor: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Ładnie Ci wychodzi to pudełko Czekam na malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Fajny cudak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Napisz jaki jak już wymyślisz - może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 5 Marca 2014 Autor Share Napisano 5 Marca 2014 Witam Udało mi się wybrać kolor podstawowy - Tamiya XF-72, JGSDF Brown, a do rozjaśnienie użyłem XF-55 deck tan. Niestety po sidoluxie troche za mocno ściemniał. No nic spróbuje póżniej troche rozjaśnić. Kalki sam drukowałem, wyszło fajnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Czyli powrót do tradycji - sido. Kalki spoko. Przy takiej bryle i jednolitym kolorze aż się prosi o porządny weatering. Będziesz go obijał czy raczej nówka? Co będziesz robił z przednimi reflektorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 5 Marca 2014 Autor Share Napisano 5 Marca 2014 Czyli powrót do tradycji - sido. Kalki spoko. Przy takiej bryle i jednolitym kolorze aż się prosi o porządny weatering. Będziesz go obijał czy raczej nówka? Co będziesz robił z przednimi reflektorami? Z racji że kolor bazowy jest dość ciemny, zrobie ciemny wash z olei, więc chcąc nie chcąc musiałem zabezpieczyć model. Jakieś tam otarcia i takie tam zrobie, ale generalnie będzie mało używany, Nie mam kwitów na ubrudzonego a Sci-Fi to nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Bardzo fajny projekt, jak dotąd jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 Ok, model już po ciemnym wash-u. Dodałem troche obić, patrząc na zdjęcia które posiadam to pojazdy te są raczej zadbane, ale troche życia trzeba dodać inaczej będzie zbyt monotonny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi