remek1220 Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Witam,przedstawiam najnowszy projekt sdkfz 222 od ICM.Jest to powrót do skali 1:72,ostatnio sklejałem tylko 1:35,oraz 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Antena do poprawy, a reszta mi się podoba, choć mało fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Piękny maluch !! Bardzo realistyczny malunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Model ładny, ale ta antena ... Wymień na antenę z RBM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 27 Lutego 2014 Autor Share Napisano 27 Lutego 2014 Dzięki za opinie.Antena do wywalenia,wstawię inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Model ładny, antena fakt niezbyt, ale czy lufa nie jest trochę przeskalowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 ale czy lufa nie jest trochę przeskalowana? No właśnie mi też się wydaje że lufa jest przeskalowana Ale ogólnie jest THE BEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 ale czy lufa nie jest trochę przeskalowana? No właśnie mi też się wydaje że lufa jest przeskalowana Ale ogólnie jest THE BEST A skąd taka myśl że jest przeskalowana? A może to inny kaliber? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Share Napisano 28 Lutego 2014 Jak zwróciliście uwagę,faktycznie na fotkach wygląda jak 30mm ,a nie 20mm. Lufę odkupiłem od znajomego,gwarantował że to Rbm 1:72,ale może dał mi 1:48 .Zostawię raczej tak jak jest,na żywo nie widać dużej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Modelik udany, o antenie już wiesz. Jeżeli lufa jest metalowa tj toczona to na bank nie jest to skala 1/72 aczkolwiek jej długość wydaje się odpowiednia. W przyszłości jak będziesz podchodził do modeli w 1/72 sprawdź dostępność luf od RB są popularne i ich cena nie jest specjalnie wygórowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Masz zamiar zmienić antenkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 6 Marca 2014 Autor Share Napisano 6 Marca 2014 Tak na pewno zmienię antenę,resztę zostawiam jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Causbableche Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Boski maluszek Chyba też wezmę się za takiego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi