rtx Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Witam, Chciałbym przedstawić model F-102A Case X (a więc ze starszym typem końcówek skrzydeł), zbudowany z jednego z najpopularniejszych chyba ostatnio zestawów firmy MENG. Model generalnie z pudła (poza naprawdę niewielkimi dodatkami własnymi) + zestaw blach Eduarda. Wash z olejnej + lekkie brudzenie cieniami Tamiya. Nie apgrejdowałem go tak, jak kolega Solo, prowadzący obszerną relację z warsztatu, ale z efektu końcowego jestem w miarę zadowolony. Mam nadzieję, że zdjęcia kryją wszelkie niedostatki . Niemniej będę wdzięczny za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Mnie się bardzo podoba techniczne wykonanie. Merytoryki nie ocenię, bo się nie znam. Przy tym dość rzadki temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Bardzo ładny modelik ___________________________________________________________________ Na warsztacie: AJ-37 Viggen - Heller 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi