rtx Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 Witam, Chciałbym przedstawić model F-102A Case X (a więc ze starszym typem końcówek skrzydeł), zbudowany z jednego z najpopularniejszych chyba ostatnio zestawów firmy MENG. Model generalnie z pudła (poza naprawdę niewielkimi dodatkami własnymi) + zestaw blach Eduarda. Wash z olejnej + lekkie brudzenie cieniami Tamiya. Nie apgrejdowałem go tak, jak kolega Solo, prowadzący obszerną relację z warsztatu, ale z efektu końcowego jestem w miarę zadowolony. Mam nadzieję, że zdjęcia kryją wszelkie niedostatki . Niemniej będę wdzięczny za komentarze. Cytuj
Banny Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 Mnie się bardzo podoba techniczne wykonanie. Merytoryki nie ocenię, bo się nie znam. Przy tym dość rzadki temat! Cytuj
mig Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 Bardzo ładny modelik ___________________________________________________________________ Na warsztacie: AJ-37 Viggen - Heller 1/72 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi