METYS Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Model malowany farbami Vallejo i Mr. Color na to poszły oleje. Planuje umieścić go na podstawce ze Schwimmwagen- em ale co z tego wyjdzie czas pokaże, całość umiejscowiona gdzieś w ZwR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tremac Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Bardzo ladnie sie zapaowiada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Nad plandeką trzeba by posiedzieć aby ładnie pasowała bo inaczej będzie widac że plastik. Można by tez dorobic linki mocujące ją do paki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METYS Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Fotki po wash-u, specyfikach AK i pigmentach. Teraz musi poczekać na schwimm-a do którego muszę zamówić blaszki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 czepiam się :-) ale czy godło nie powinno też być przybrudzone? ale pewnie uprzedzam fakty.... mam ten model ,który byl dołozony do HS-129 zestawu Supermodel ,z tym ,że mój nie wygląda tak fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Fakt kalki na drzwiach odstają od reszty pojazdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METYS Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Podoba mi się. I to jest dla mnie komplement, dzięki ;-) Godło będzie jeszcze przybrudzone, specyfiki słabo się kalki trzymają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts