METYS Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Model malowany farbami Vallejo i Mr. Color na to poszły oleje. Planuje umieścić go na podstawce ze Schwimmwagen- em ale co z tego wyjdzie czas pokaże, całość umiejscowiona gdzieś w ZwR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Bardzo ladnie sie zapaowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Nad plandeką trzeba by posiedzieć aby ładnie pasowała bo inaczej będzie widac że plastik. Można by tez dorobic linki mocujące ją do paki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Fotki po wash-u, specyfikach AK i pigmentach. Teraz musi poczekać na schwimm-a do którego muszę zamówić blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 czepiam się :-) ale czy godło nie powinno też być przybrudzone? ale pewnie uprzedzam fakty.... mam ten model ,który byl dołozony do HS-129 zestawu Supermodel ,z tym ,że mój nie wygląda tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Fakt kalki na drzwiach odstają od reszty pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Podoba mi się. I to jest dla mnie komplement, dzięki ;-) Godło będzie jeszcze przybrudzone, specyfiki słabo się kalki trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi