Mikele Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Na prośbę jednego z użytkowników forum wrzucam in-box modelu bombowca Tu-2S. Firmy nie znam, usłyszałem dopiero przy okazji tego modelu, jakaś nowa pewnie tak, jak i model, bo w ramkach prezentuje się zawodowo. Ja go kupiłem tylko i wyłącznie ze względu na szachownice, ale wykonać go można także w malowaniach bułgarskim, chińskim, północno koreańskim i (tfu) radzieckim. Pudło (foto kradzione z internetu ;) ): Kalkomanie: Ramki: x2 x2 Trochę szczegółów: Model jest całkiem przyzwoicie zdetalowany - pełne wnętrze kadłuba, włącznie z komorą bombową i pełne odwzorowanie zespołów napędowych. Jak ktoś lubi pootwierane modele (np. Ja ) to będzie miał co robić. Oczywiście można do niego dokupić i blaszki (nad kokpitem i komora bombową sam się zastanawiam), ale i prosto z pudła może być całkiem przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Na zdjęciach prezentuje się extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 a gdzie to cudo można zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Na Allegro upolowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi