Mikele Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Na prośbę jednego z użytkowników forum wrzucam in-box modelu bombowca Tu-2S. Firmy nie znam, usłyszałem dopiero przy okazji tego modelu, jakaś nowa pewnie tak, jak i model, bo w ramkach prezentuje się zawodowo. Ja go kupiłem tylko i wyłącznie ze względu na szachownice, ale wykonać go można także w malowaniach bułgarskim, chińskim, północno koreańskim i (tfu) radzieckim. Pudło (foto kradzione z internetu ;) ): Kalkomanie: Ramki: x2 x2 Trochę szczegółów: Model jest całkiem przyzwoicie zdetalowany - pełne wnętrze kadłuba, włącznie z komorą bombową i pełne odwzorowanie zespołów napędowych. Jak ktoś lubi pootwierane modele (np. Ja ) to będzie miał co robić. Oczywiście można do niego dokupić i blaszki (nad kokpitem i komora bombową sam się zastanawiam), ale i prosto z pudła może być całkiem przyzwoicie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Na zdjęciach prezentuje się extra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombie01 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 a gdzie to cudo można zakupić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Na Allegro upolowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts